vaken

Vakencorner
BottomBottom  Previous Topic Previous Topic  Next Topic Next Topic   Register To Post

(1) 2 »


Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#1


See User information
Hej!

Detta är mitt första inlägg.
Jag fick nyligen reda på att jag var gravid,
vilket var en stor chock!

Jag gissade på att det gått 5-6 månader eftersom
barnet hade börjat sparka.
Som tur är använder jag aldrig läkemedel eller dylikt.
Även så dricker jag eller röker jag inte!

Hur som helst! Min första tanke var att gå till en
mödravårdscentral för att få reda på vilken vecka jag var i.

Väl där var alla extremt trevliga! Ojoj vad staten prioriterar
graviditeter och barn! Allt är gratis! Varenda undersökning,
prover, vaccinationer, etcetera.

De ville skriva in mig med personnummer och pass.
Vilket jag helst undviker, men jag gav dem det.
Sedan började de fråga om mitt liv, om jag blivit utlandsvårdad, vart jag blivit det, och skrev ner det i sina journaler. Jag blev nervös! Sedan berättade de att jag behöver ta några prover!

Jag avböjde då jag avskyr sprutor och medicin!
"Om du behöver vårdas på sjukhus kommer de neka dig vård om du inte har tagit dessa prover!"

Sedan när blev det tvång att ta prover innan läkarbesök?
De sade att de "bara" ville se så att jag inte överförde
några sjukdomar till barnet!
Jag sade att jag inte ville ta prover om och om igen,
men till slut sade dem, okej, men följ med till sjuksköterskan som skall ta proverna och så får du se vem det är! Jag ville inte bråka! Väl där sitter redan sjuksköterskan klar med alla sprutor och prover som skall tas och jag låtsats visa intresse och säger att jag inte vill ta prover! "Nej! Nu har vi faktiskt förberett detta och du måste ta dem!"

Alla är supertrevliga, men bara om man gör som dem vill!

Till slut ger jag dem mitt blod, och alla andra sakerna de testade! Det var verkligen många test och skriver in det i min journal!

De frågar sedan om jag har propp i familjen och min pappa fick nyligen en propp! "Okej! Då skall jag boka tid hos läkaren som skall utreda det eftersom du kanske behöver gå på mediciner!"

Jag är fullt frisk! Jag kände mig som en sjukling efter deras besök! Att jag var en oansvarig person som skall skada mitt barn och alla i min omgivning!
"Propprisken är högst hos gravida! Om din pappa har propp i kroppen och överfört den genen till dig så kommer du vara 10 av 1000 som får en propp en vecka efter graviditeten!"

De skrämmer upp mig brutalt!
Jag får gå på läkarbesök varje vecka! Flera i veckan!
Psykologer, barnmorskor, läkare, gynokologer! Allt skall skrivas ned i journalen! De skall veta exakta datum som barnet blev till så att de vet exakt när det föds!

Jag inser att de struntar i mig brutalt!
De vill bara anteckna data om fostret och om det stressar ihjäl mig spelade aldrig någon roll!
Jag läste massvis av studier som pekar på mammor som fått missfall av stress och tog upp det med dem,
"Nej! Stress påverkar inte barnet! Internet är så dåligt! Man borde förbjuda internet så att sådana som du inte kommer in och tror på allt!"

De försöker ge mig järnpiller ..."eftersom dina hjärnreserver är farligt låga!"

Jaha? Jag som hade perfekta resultat på alla mina tester!
Kärnfrisk var jag skall nu ta piller varje dag genom hela graviditeten!
Så jag frågar om de vet vad de här pillrena innehåller,
De hade ingen aning om de andra sakerna som stod på innehållsförteckningen!
Jag struntar självfallet i pillrena och säger att jag går på dem! Jag läser på internet att i princip ALLA gravida måste ta järntabletter!

Nu har jag fått nog! Nu har de börjat introducera mig för barnmorskan som skall "ta hand om" mitt barn sedan, ja, ge vacciner och medicin till. Barnmorskan skall också berätta hur bra tallriksmodellen är och hur mycket kolhydrater mitt barn skall äta!

Jag har läst "schemat" de lägger upp för varje gravid och efter jag fött ska jag på "Preventivmedelskoll", kul att de skall trycka i mig piller som så många tjejer mår dåligt av och när jag nyligen läst om Bill Gates optimistiska syn på "birth controll".
Sedan skall barnet till läkaren, för sin första rejäla dos av vacciner! Detta fortsätter i 6 år och då blir barnet vaccinerat över 3-4 gånger bara första året!

Jag vill dra mig ur! Jag vill inte att de skall veta att jag är gravid! Jag fick nyligen reda på att det är lag på att föda på sjukhus, där de skriver in barnet med sitt egna personnummer, så att det kan blir märkt som ett får! Om man föder hemma kostar det 20 000 kronor!

Ville skriva detta om någon vet hur man kan dra sig ur? Kräva att de tar bort en ur ens journaler? Flytta?
Sedan kommer den där skolplikten! Jag ångrar mig och hade hellre gått igenom en smärtsam födsel här hemma utan att någon läkaren eller stat visste så att barnet slipper bli märkt!Posted on: 2012/3/1 12:15
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#2


See User information
Citat: Sedan när blev det tvång att ta prover innan läkarbesök?

Jo, det kan jag svara dig. Efter 11 September 2001!!!

Vi är mycket insyltade i den alternativa förlossningssvängen, om man så säger. vi vet vart man vänder sig om man vill föda hemma och om man ska föda på sjukhus, det finns mänskliga sådana också. Min fru är utbildad Doula, hon vet ju mest såklart med tre barn, en född på sjukhus - skräckförlossning - en född hemma på gräsmattan och en född på det mänskliga sjukhuset... vilket inte kostar mer än boendet, då man bör bo i närheten under tiden. Annars betalar ditt landsting deras landsting.

Hör gärna av dig.

Posted on: 2012/3/1 12:59
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#3


See User information
Välkommen till verkligheten!
Vi är nu inne på vårat andra barn, och känner igen ritualerna mycket väl. Fick du inte vid första besöket frågan av barnmorskan om du vill "Behålla det" (barnet alltså) denna fråga måste dom tydligen fråga alla blivande mödrar (Prinsessan Victoria med?).

Vid första graviditeten hade sambon mycket dåliga blodvärden, och tvingades pilla i sej alla möjliga preparat för att uppnå de värden dom önskade. men denna gång var alla värden perfekta! Anledningen är troligen att hon dagligen dricker Herbalife-shake (Ungefär som "Tangy Tangerin" för alla Alex Jones lyssnare)dessutom hade hon slutat med Fluortandkräm, annars har hon inte ändrat något i sina vanor.

Du kommer förmodligen också att erbjudas NUP-test, för att se om barnet har down syndrom, vi gjorde detta då sambon absolut ville detta (jag var dock negativ). Men testet var ju rena tramset, en klantig sköterska satt med ultraljudet mot magen och barnet konstant i 55 minuter utan att ens kunna avgöra om det var navelsträng eller "luftspalten" hon såg (en luftspalt i bakhuvudet som tydligen ska avslöja D-S) en annan sköterska kom in och tittade lite på skärmen, "nja, jo det kan vara den där.. kanske..jo där är den nog" det man såg på skärmen var mycket grynigt och otydligt, den sk "luftspalten" varierade hela tiden, men de tog ett screenshot, och mätte sedan hur många millimeter den var. Herregud så diffust, och ändå går folk och gör abort pga en millimeter för bred spalt.

På tal om ultaljud, Bill Gates har tydliget tagit fram ett program som går ut på att sterilisera Afrikaner med ultraljud, det ska tydligen gå på ett kick och är helt smärtfritt, samma frekvenser som vid kontroll av foster används.....! Hur reagerar då fostert på tex 55 minuters ultraljuds bomardemang? eller mamman för den delen? Jag läste att experter på strålning jobbar hårt för att maximera ultraljuds undersökningar till 25 minuter, då hjärnskador upptäckts i djurförsök då luftbubblor skapas i hjärnan. (humm, det är ju just en luftspalt de letar efter, och de behöver nästan en timme på sej för att hitta den, skumt)

När sedan barnet föds kommer dom springandes med en "K-Vitamin" spruta, då tydligen någon promille av alla nyfödda kan drabbas av att något blodkärl går i skallen, då kan K-vitaminet hjälpa till att koagulera blodet, låter vettigt, men jag roade mej här om dagen att spåra ursprunget av K-Vitamin, och det uppfanns av en ´Dansk och en Tysk i Hitlers Tyskland, ("Tysken" uppfann dessutom det syntetiska östrogenet vilket finns i BPA plaster, alla möjliga kosmetiker, samt även i vissa klädesplagg, och orsakar infertilitet och sjunkande spermakvalité, samt att fiskar blir missbildade och sterila då detta kommer ut i vattendrag osv) Chefen för laboratoriumet de höll till i tog livet av sej med cyanid i samma veva som Dansken och Tysken fick Nobelpris för sin upptäckt av K-Vitaminet.

Sedan kommer dom att jaga ditt barn med alla vaccinations sprutor, tyvärr fick vårat barn ett antal innan jag började läsa om farorna, så nu när vi sagt nej till det MPR vaccinet hon skulle haft, så blev vi kallade till en barn överläkare som minsann ska få oss att ändra oss (det blir på måndag det)

Tja, det var lite jag kom på i all hast om eländet, Tänk på att det inte finns någon lag som ger dom rätt till vad som helst, så låt dej inte övertalas, övertala dom istället, läs på så mycket du kan om varje medicin, vaccin, behandlig osv så du känner till farorna , och tänk på att allt inte är dåligt som dom kommer med, mycket är bra med (kommer dock inte på något just nu ;)

Posted on: 2012/3/1 13:31
Never believe anything until it has been officially denied
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#4


See User information
<p>&nbsp;</p>
<p style="margin-bottom: 0cm;">Hej Danielle välkommen kul att du skriver här, när jag läser din artikel så får jag en liten känsla av att du tycker det är olustigt med kontrollen och Personnummer systemet! Det har även jag tyckt, man vill verkligen dra sig ur detta kontrollsystem! Men när jag läste Prof. Carroll Quigley, som även var medlem i David Rockefellers Tankesmedja <a href="https://en.wikipedia.org/wiki/Council_ ... lations"><font size="1">Council on Foreign Relations</font></a>, och Quigley tyckte själv att detta var helt fantastiskt system så fick man en aha upplevelse!</p>
<p style="margin-bottom: 0cm"><br />
Du skrev att du! <font color="#FF0000">Citat: Danielle "...Jag vill dra mig ur! Jag vill inte att de skall veta att jag är gravid! Jag fick nyligen reda på att det är lag på att föda på sjukhus, där de skriver in barnet med sitt egna personnummer, så att det kan blir märkt som ett får!..."</font></p>
<p style="margin-bottom: 0cm">Faktum är att Lagens yttersta mening är att du förvaltar bara barnet och får då rätten att ”fostra” barnet så länge man klarar av det! Om Staten får signaler att man inte anses vara fullt duglig förälder, då är Staten tvungen att ta över ansvaret för barnets fortsatta fostran och liv!<br />
<br />
På sidan 866 i boken Tragedy and Hope beskriver Prof. Carroll Quigley Elitens Plan för global kontroll! Vi kommer att få ett valsystem, säger han! Där vi kommer att få välja mellan två olika block.<font color="#FF0000"> <strong>Ett Rött Lag</strong></font> och ett<font color="#000080"> <strong>Blått Lag</strong></font> och både beskriver Prof. Carroll Quigley som fullt ut kontrollerade av <font color="#003300"><strong>Världsbyggarna!&nbsp; </strong></font>http://www.liveleak.com/view?i=122_1213880495<br />
<br />
<font color="#FF0000">På samma sida beskriver Prof. Carroll Quigley att, "allt" och "alla" kommer att kontrolleras genom socialismen med ett unikt personnummer från födseln som sedan följer individen genom livet i skolutbildningen, militärtjänstgöringen under yrkeslivet, i sjukvården fram tills pensioneringen och slutligt vid begravningen! </font></p>
<p><span style="color: black;"><strong>Dr Stanley Monteith </strong>är en av de få experterna på President Bill Clintons Mentor Prof. Carroll Quigley som avslöjade det hemliga sällskapet, <strong>Round Table Group</strong> i London som skapar Soicialismen, det Globala kontroll systemet vi tvingas födas in i! Genom sin unika bok Tragedy and Hope.<strong> <a href="http://server.firefighters.org/catalo ... 00/01027.mp3">The Brotherhood of Darkness - Montieth, Stan.mp3.</a> </strong> och <a href="http://server.firefighters.org/catalo ... ;><strong>Murder on the Orient Express - Dr Stanley Monteith , Stan.mp3</strong>.</a> &nbsp;<br />
<br />
Ladda ner Gary Allens berömda tal om hur Världsbyggarna i London formade vår värld och våra politiska ideologier, som </span><font color="#ff0000">Kommunismen</font><span style="color: black;"> som finansierades fram av familjer i Committee of 300: <strong> <a href="http://server.firefighters.org/catalo ... 00/01005.mp3">The Establishment (C.F.R.) - Allen, Gary.mp3.</a>&nbsp; </strong></span>&nbsp;</p>
<p style="margin-bottom: 0cm">The Ordinary individual future is control, Socialism! <font color="#FF0000">Quotes: Carroll Quigley "...his freedom and choice will be controlled within very narrow alternatives by the fact that he will be numbered from birth and followed, as a number, through his educational training, his required military or other public service, his tax contributions, his health and medical requirements, and his final retirement and death benefits." </font></p>
<p style="margin-bottom: 0cm">&nbsp;Page 866. TRAGEDY AND HOPE, A HISTORY OF THE WORLD IN OUR TIME by Carroll Quigley.</p>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" border="0" width="263" align="left">
<tbody>
<tr>
<td width="325"><img height="175" border="0" width="248" alt="" src="http://lege.net/globalworldnews.st/ww ... /quigley%20book.jpg" /></td>
<td><img width="16" alt="" src="http://freespeech.vo.llnwd.net/o25/pub/images/onepixel.gif" /></td>
</tr>
<tr>
<td height="8">&nbsp;</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td width="325" valign="top" align="left" class="photo-caption">Professor Quigley was a Globalist, he supported the idea NEW WORLD ORDER and wrote about it, he, unlike the elites, thought the people should know about it.</td>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td height="8"><img height="8" alt="" src="http://freespeech.vo.llnwd.net/o25/pub/images/onepixel.gif" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p><em><font color="#800000">"The Council on Foreign Relations is the American branch of a society which originated in England … [and] … believes national boundaries should be obliterated and one-world rule established."</font></em> Dr. Carroll Quigley</p>
<p align="left"><em><font color="#800000">"I know of this network because I have studied it for twenty years and was permitted for two years in the early 1960s to examine its papers and secret records. I have no aversion to it or to most of its aims and have, for much of my life, been close to it and to many of its instruments. I have objected, both in the past and recently, to a few of its policies … but in general my chief difference of opinion is that it wishes to remain unknown, and I believe its role in history is significant enough to be known."</font></em></p>
<p align="left">Dr. Carroll Quigley, Tragedy and Hope</p>
<p><em><font color="#800000">"As a teenager, I heard John Kennedy’s summons to citizenship. And then, as a student, I heard that call clarified by a professor I had named Carroll Quigley." </font></em>President Bill</p>
<p>Källa: http://lege.net/globalworldnews.st/</p>

Posted on: 2012/3/1 20:36
Citat: Prof. Antony C Sutton "Det var ingen frihet i Hitlers Tyskland, och det var ingen frihet under Marxismen, och inte heller kommer det att vara någon frihet under New World Order, om det låter som George Orwells 1984 så är det det!"

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#5


See User information
Danielle, se till att PKU-provet som tas på ditt nyfödda barn destrueras!!

Du ber helt enkelt sköterskorna om den blankett som finns om PKU-provet, läs och skriv på att provet kan tas men att det sen ska förstöras annars går det till DNA-registret och stannar där för evigt i rashygienisterna DNA-bank!

När det gäller vaccninationer, skjut upp dom så länge du kan helst tills barnet är minst ett år, läs på om vaccinationer så att du kan ta ett beslut om vilka du vill att ditt barn ska ha och inte..

Välkommen och grattis förresten..

Posted on: 2012/3/1 22:52
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#6


See User information
En intervju på RedIce tog upp det där om att föda på sjukhus vs hemma för lite sen.

Jeanice Barcelo - Hour 1 - Hospital Birth Trauma & Baby Mutilation - http://www.redicecreations.com/radio/2011/12/RIR-111225.php

Posted on: 2012/3/1 23:42
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#7


See User information
Quote:

TeBe skrev:
Danielle, se till att PKU-provet som tas på ditt nyfödda barn destrueras!!

Du ber helt enkelt sköterskorna om den blankett som finns om PKU-provet, läs och skriv på att provet kan tas men att det sen ska förstöras annars går det till DNA-registret och stannar där för evigt i rashygienisterna DNA-bank!


Det har du rätt i TeBe!
Formuläret som ska fyllas i kallas "nej-talong"
http://sv.wikipedia.org/wiki/PKU-registret


Posted on: 2012/3/1 23:46
Never believe anything until it has been officially denied
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#8


See User information
Ser att du bor i Göteborg. Det finns barnmorskor som är ganska frisinnade i området, hembarnmorskor alltså. inga pengar, då kan man söka fonder... ja, grattis.
Som sagt, mänskliga sjukhus, det är Ystad jag talar om.
pkU-provet är inget måste förresten. Det finns två inte personer utan människor här på Vaken du absolut bör tala med förresten...

Posted on: 2012/3/2 12:12
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#9


See User information
Japp, lyssna på red ice intervjun, den var väldigt upplysande och lite chockerande också :S

Posted on: 2012/3/2 13:16
“Just look at us. Everything is backwards. Everything is upside-down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information, and religion destroy spirituality"
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#10


See User information
Alla ingrepp på kroppen skyddas av Europakonventionen, vidare så är allt medicinskt ett fritt val som Ej är lagstadgat. Demokratiska riktlinjer och eller lokala överenskommelser inom olika företag/myndigheter gäller EJ i någon form över ens fria val.

Förslag från tjänsteman som nekas får Ej föranleda till ytterligare tvång eller aktion respektive problems-journalföring. Var och en har vidare 100% kulturella samt religiösa friheter vad det gäller valet hur man vill leva.

Det är en mindre bra ide att gå in i diskussion, som kanske föranleder till ytterligare myndighetsinkoppling så att säga.


Posted on: 2012/3/2 15:23
"All the world's a stage, And all the men and women merely players, they have their exits and their entrances, and one man in his time plays many parts, His acts being seven ages. / W Shakespeare
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#11


See User information
Quote:

TeBe skrev:
Danielle, se till att PKU-provet som tas på ditt nyfödda barn destrueras!!

Du ber helt enkelt sköterskorna om den blankett som finns om PKU-provet, läs och skriv på att provet kan tas men att det sen ska förstöras annars går det till DNA-registret och stannar där för evigt i rashygienisterna DNA-bank!


Jag är ledsen men man kan inte begära att det destrueras!
Man kan begära att det "destrueras eller avpersonifieras" man får alltså inte välja själv, man får heller inte veta om det destruerats eller avpersonifierats.

Vid en så kallad "avpersonifiering" behåller man uppgifter om barnets Födelsedatum (sex första i personnummret), Kön, Sjukhus (och avd) som barnet fötts på samt ditt postnummer(!).

Det innebär naturligtvis att provet är lättidentifierat.
Hur många pojkar respektive flickor föds på samma sjukhus/avdelning och dag av mödrar skrivna inom samma postnummerområde.
Sällan mer än en!

Jag menar inte att spä på eländet men det kan vara bra att veta.

Jag har själv försökt få mina barns prover både föhindrade och senare verifierat destruerade! Jag har haft intensiv mail och brevkontakt, tillochmed telefonkontakt med PKU och är därmed väl bevandrad i hur det fungerar i praktiken.

Men Danielle, även om det och annat är både fel och fult så kommer det inte överskugga glädjen när du håller ditt barn.
Gör vad du kan, må inte dåligt över det som inte går att ändra på just nu utan njut av det fina och kämpa för en förändring sedan. Stort grattis!

:HejPosted on: 2012/3/4 0:53
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#12


See User information
Myndighetsförordning (2007:515)

Förordningens tillämpningsområde

1 § Denna förordning gäller för förvaltningsmyndigheter under regeringen. Om en lag eller en förordning innehåller en bestämmelse som avviker från denna förordning, gäller den bestämmelsen.

Allt som inte står i författning kan och får aldrig påvisas som ett måste, eller tvingas på en människa i någon form eller mening.

Lagen är från början rättigheter, deklarationen från -48, efter den så kommer en understående lag som heter Sveriges grundlag, Kap 2 Grundläggande fri- och rättigheter som ett ex. Efter det kommer riktlinjer och författningar!

Ett sjukhus eller annan liknande instans är ett företag, ett företag får Ej tvinga någonting på en människa om denne inte medgiver till detta, gäller även allt som kommer ifrån människan (ett prov som ex). Om ett sjukhus, BVC eller annan instans/företag vill behålla något som den tagit av en människa så måste ett avtal visas upp som berör just den människan och detta prov. utöver detta så måste också ett kvitto på försäljning eller gåva visas upp. Man äger sin kropp, och allt som tillhör denne.

Om instansen vägrar så sker ett brott mot ens rättighet/frihet.

Dom regler som är skrivna är inte dom enda!

Här ligger regler för vård: extern länk

I den på flera ställen står det författning, men dom kallar det lag, det står också verksamhet = bolag = företag!

Avslutningsvis, som patient har man mindre rättigheter jämfört med människa.

Posted on: 2012/3/4 3:19

Edited by iwarrior on 2012/3/4 3:41:18
"All the world's a stage, And all the men and women merely players, they have their exits and their entrances, and one man in his time plays many parts, His acts being seven ages. / W Shakespeare
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#13


See User information
Hej!

Jag har läst igenom alla inlägg och
visat dem för min pojkvän, även far till barnet.
Vi är jätteglada att få så bra information!
Nu känner vi oss mycket starkare och inte lika ensamna.
Vi har ringt runt och kollat vilka test och undersökningar
som är obligatoriska och inga undersökningar och test är obligatoriska.

Igår började en person från BVC(barnavårdscentralen) tala med oss och sade ungefär... "...vi följer det obligatoriska programmet som man skall gå enligt sjukvården."

Detta kan uppfattas som att man "måste" gå detta program och
jag förstår att många föräldrar inte vågar sätta sig emot.
När vi sade att vi inte ville ha några vaccinationer eller mediciner så blev vi väldigt dåligt behandlade.

Även när vi ringde runt, angående PKU-testet ni talade om, (tack för att ni berättade), så visade det sig efter många samtal att det inte alls är obligatoriskt.
Vi kommer därför vägra det, men sjuksköterskan i telefon sade att om vi inte tar det kan det leda till ett livslånglidande.

Vi kommer definitvt få motstånd när vi vägrar allt.
Nu har vi redan berättat för barnmorskan om att ultraljudstrålning är farligt och att man absolut inte borde utsätta fostret för det enligt strålningsinstitutet.
Så vi har sagt nej där, jag säger nej till alla "kontroller" av mitt blod och värden.
Samt att jag kommer inte äta någon medicin!

Vi gissar på att de kommer börja lägga sig i... eftersom vi inte följer deras dumma program, men efter allt man har läst är det värt det.

Ni får jättegärna komma med mer information så att vi ligger före dem här! All information hur man tar sig ur eller förhindrar behövs!

Kan vi vägra personnummer? Kan vi be dem radera all data? Journaler etcetera?
Angående att föda utan läkare, får jag det,
eller kommer dem komma springandes med födelseattester?
Kommer socialen lägga sig i och ta barnet? Hur undviker man detta?


Åter igen, tack, tack för all information!

Posted on: 2012/3/4 12:52
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#14
Bi är inte så speciellt mer utvecklade vad gäller samhällsstruktur än bina och myrorna.

Fast deras samhällen fungerar bättre.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#15


See User information
Ni behöver ju inte vägra allt, utan personnummer och utvärderad blodgrupp lär barnet få mycket problem i framtiden. följ bara programmet lydigt och snällt, men säj vänligt nej till det ni inte vill att barnet ska utsättas för, ha gärna fakta till hand som stödjer erat beslut att tex inte vaccinera, så läs på först!
http://www.mammormotgardasil.nu/ har tex massor av info om vacciner.


Posted on: 2012/3/4 17:24
Never believe anything until it has been officially denied
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#16


See User information
Hej

Jag har två barn som föds inom de senaste tre åren och har därför en erfarenhet av vad ni går igenom och hur det har fungerat för mig och min sambo...

Det man ska tänka på som jag lärt mig i efterhand är att man kan välja själv väldigt mycket och ska inte vara rädd för att komma med krav eller att framföra sina önskningar. Men jag rekommenderar att man använder en vänlig men bestämd ton och det finns ingen anledning att bråka. Vill de inte förstå så be att få en annan läkare/barnmorska som ni bättre kan kommunicera med.

Det finns bra och dåliga utövare inom den här branchen att föda barn. Vissa vi stött på är väldigt förstående och accepterar ens önskan direkt utan problem medan andra dumförklarar en och börjar direkt motargumentera som att man håller på att medvetet döda sitt barn.

Men bara man står på sig och vet vad man vill så kan de inte göra annat, eller de får iaf inte göra annat. Det är din kropp och ditt barn.

Ett tips till förlossningen, ta med en lapp med era önskemål på när det är dags, be dom läsa den och göra som det står..

Vi valde att inte ge k-spruta som vanligtvis ges efter födsel, vi ville vänta med att klippa navelsträng tills allt blod var i bebisen, vi ger inga vaccin alls, gjorde ultraljuden men jag personligen skulle gärna avstått det också.. Sambon ville dock..

Lyssna på kroppen och låt den vägleda dig genom förlossningen. Den vet hur det ska gå till.. Lita på den och följ med...


Lite länkar med bra info enligt mig

http://www.alternativjournalen.se/obesprutat

http://vaccin.me/

Med vänlig hälsning, zin

Posted on: 2012/3/4 20:18
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#17


See User information
Quote:

hej skrev:
Quote:

TeBe skrev:
Danielle, se till att PKU-provet som tas på ditt nyfödda barn destrueras!!

Du ber helt enkelt sköterskorna om den blankett som finns om PKU-provet, läs och skriv på att provet kan tas men att det sen ska förstöras annars går det till DNA-registret och stannar där för evigt i rashygienisterna DNA-bank!


Jag är ledsen men man kan inte begära att det destrueras!
Man kan begära att det "destrueras eller avpersonifieras" man får alltså inte välja själv, man får heller inte veta om det destruerats eller avpersonifierats.

Vid en så kallad "avpersonifiering" behåller man uppgifter om barnets Födelsedatum (sex första i personnummret), Kön, Sjukhus (och avd) som barnet fötts på samt ditt postnummer(!).

Det innebär naturligtvis att provet är lättidentifierat.
Hur många pojkar respektive flickor föds på samma sjukhus/avdelning och dag av mödrar skrivna inom samma postnummerområde.
Sällan mer än en!

Jag menar inte att spä på eländet men det kan vara bra att veta.

Jag har själv försökt få mina barns prover både föhindrade och senare verifierat destruerade! Jag har haft intensiv mail och brevkontakt, tillochmed telefonkontakt med PKU och är därmed väl bevandrad i hur det fungerar i praktiken.

Men Danielle, även om det och annat är både fel och fult så kommer det inte överskugga glädjen när du håller ditt barn.
Gör vad du kan, må inte dåligt över det som inte går att ändra på just nu utan njut av det fina och kämpa för en förändring sedan. Stort grattis!

:Hej

Så du menar att staten väljer avpersonifiering när man tror att det destrueras?

Posted on: 2012/3/4 21:47
"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety."

/Benjamin Franklin
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#18


See User information
"Man får inte välja själv" är ett påstående som Ej stämmer. Det är ett fritt val att tycka så, dock så får ens tycke Ej tvingas på någon annan. Det känns som att många har glömt vad frihet är, i all dess mening. Är man fri så bestämmer man själv angående den vård som finns tillgänglig, annars så aggerar man som omyndig.

Ens kropp är ens heliga tillhörighet.

Lärdomen att någon annan har mer makt över Din kropp och Dina kroppvätskor är felaktig, var vänlig sluta upp med att lära ut detta för det är inte sant, ens juridiskt riktigt i någon form eller mening!


Posted on: 2012/3/4 22:50
"All the world's a stage, And all the men and women merely players, they have their exits and their entrances, and one man in his time plays many parts, His acts being seven ages. / W Shakespeare
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#19


See User information
På biblioteket i Biskopsgården i Götet (tror jag om jag minns rätt) finns boken "Att föda på kvinnans villkor" av Signe Jansson.

Om inte annat, leta på nätet i OPAC-katalogerna i Stockholm, Gbg och Malmö, böcker kan fjärrlånas via ditt lokala bibliotek. Låna och läs denna boken, och som sagt, betänk Ystad. Du hittar inget liknande i Sverige om du då inte ska föda hemma....

Vi har förresten en förlossningspool till salu för 1000:-, använd endast en gång och med den kommer lite tillbehör såsom koppling av trädgårdsslag till vanligt blandarmunstyckte på kökskranen, akvariepump till utpumpning m m

De förbjöd ju vattenförlossning för några år sedan, utomlands är detta mycket stort framför allt i Ryssland och Frankrike. Men värkarbetet kan ju ske i vatten, vi har vart mycket behjälpta av detta och använt pool vid de två senaste förlossningarna 2003 och 2010...

Posted on: 2012/3/5 8:18
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#20


See User information
Denna måste ni förresten ladda ner och titta på. Det gäller er alla, inte bara dig som startade tråden...

https://thepiratebay.org/torrent/5791180/Orgasmic_Birth

Posted on: 2012/3/5 8:20
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#21


See User information
Japp, här har vi våra barn:

http://www.off-grid.net/2012/03/04/holistic-parenting/#more-8448

Nej, det är det inte. Men närapå.

Posted on: 2012/3/5 15:32
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#22
Ni får ju hoppas på att inte barnet föds den 5:e, 15:e eller den 25:e någon månad, för staten genomför nämligen en undersökning för alla dessa individer födda efter 1971 (Tror jag det var) där man bevarar all dokumentation.

Detta gäller ALLT. Domar, polisanmälningar, socialtjänsten, skola, mm mm.

Detta har ersatt det tidigare dokumntationsprojektet då man kartlade alla födda 1963, 1970, 1980 och 1984.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#23


See User information
Vänta nu, jag är ju född på ett av dom årtalen du nämner, vad är det för ett projekt?
Det är nåt jag bör veta något om då jag i sådana fall omfattas av!
Men du skriver även att det är ett tidigare dokumentationsprojekt, gäller det inte nu längre?
Hur öppet är projektet, kan jag få reda på om jag deltagit i den undersökningen för så vitt jag vet har jag aldrig godkänt något sådant!

Posted on: 2012/3/5 22:56
 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 


Anonym
Re: Ångrar att jag gick till läkaren när jag blev gravid!
#24
ALLA som var födda de årtalen genomgick detta projekt och nu genomgår ALLA som är födda den 5:e, 15:e och 25:e varje månad detta projekt. Vet inte när det ändrades, men något år togs beslutet att gallringen, eller rättare sagt sparningen, av dessa akter gällande årtalen skulle gallras bort efter 20 år, men senare togs beslutet att detta skulle ske efter 10 år om du inte är född i Stockholm eller Göteborg, då det ska sparas för evigt.

I detta dokument från socialtjänsten kan man läsa att INGA dokument gallras bort för personer födda 5:e, 15:e och den 25:e varje månad.
http://www.malmo.se/download/18.2d031 ... ialtj%C3%A4nsten+2011.pdf
Sidan 17.

Och det är bara ett exempel. Samtliga akter sparas hos samtliga myndigheter om du är född 5:e, 15:e eller 25:e i vilken månad som helst.

Projektet gäller alltså alla och är helt offentligt, men du får själv söka upp informationen anser myndigheterna.

 Top  Twitter  Facebook  Google Plus  Linkedin  Del.icio.us  Digg  Reddit  Mr. Wong 
(1) 2 »
dvd-infobeställning banner längst ned.
Ikoner
Paypal
Stötta Vaken med en månatlig donation
Facebook
Gå även med i vår facebook-grupp och bli en av de över 15 000 som diskuterar där.
Login
Annonsorer och reklam
Annonser:


Annonsorer och reklam 2


Creeper MediaCreeper
Vilka är Online
41 user(s) are online (41 user(s) are browsing Forum)

Members: 0
Guests: 41

more...
Nya medlemmar
test_user
test_user
01/01/2020
brifrida 09/05/2019
Turbozz 08/15/2019
Fr4nzz0n 07/30/2019
Egenerfarenhett 05/19/2019
Bloggar o Länkar

I11time.dk
911 Truth i Danmark.
Se verkligheten
Dissekerar skildringar från massmedia.
Den dolda agendan
Nyheter på svenska.
Klarsikt
Mats Sederholm & Linda Bjuvgård.
Dominic Johansson
Hjälp Dominic att komma hem.
Mjölkpallen
Mjölkpallen är samlingsplatsen där bonnförnuftet tros ha sitt säte.
911truth.no
911 Truth i Norge.
Nyhetsspeilet.no
Nyheter på norska.
En bild säger mer ...
Citat från eliten som bilder.
Folkvet
Sanningen är dold bland lögnerna
Fred & Frihet
Geoengineering.se
Hur påverkar geoengineering dig?
Grundläggande frihetsbegrepp på svenska

RSS