Alltsedan världens främste virolog Luc Montagnier, gick ut i fransk radio och television i mitten av april och hävdade att SARS2 måste vara ett artificiellt virus tillkommet i ett laboratorium, har debatten tagit fart. Allra först ut var  amerikanen Francis Boyle som sade detsamma redan februari.

Nu har dessa två fått vetenskapligt medhåll från Norge och England. I en artikel för QRB Discovery som snart kommer i tryck publicerade den norske vaccinforskaren Birger  Sörensen tillsammans med sina kollegor A. Susrud och Angus Dalgleish vid St Georges Universitetet i London artikeln: Biovacc-19. A candidate vaccine for Covid-19 developed from analysis of its general method of action for infectivity. Förpubliceringen skedde den 6 juni och radioprogram följde i Norge.

Coronaviruset en chimer = en hybrid

I artikeln som är en genomlysning av Coronavirusets uppbyggnad inklusive dess spike- proteiner, så hävdar författarna att vissa gensekvenser tyder på att viruset är en produkt sammansatt i laboratoriet. De kallar viruset för en chimer. Artikeln som kom ut i början av juni väckte en våldsam debatt, framförallt i England, där en tidigare chef för brittiska underrättelsetjänsten M16 Richard Dearlove, bedömer det som sannolikt att Coronaviruset är en produkt som av misstag eller medvetet sluppit ut från biovapenlaboratoriet i Wuhan.

av Ingemar Ljungqvist

Läs mer på almanova.eu, Bevisen för ett laboratoriegjort Coronavirus blir alltfler

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här