Brottsanmälan angående fågelinfluensan i Österrike har nu översatts till svenska. Jane Bürgermeister, en österrikisk journalist har skrivit denna brottsanmälan. Hela dokumentet finns att läsa här.

”Svininfluensevaccinet kan innebära allvarliga risker. På grund av virus i svininfluensavaccinet och kvicksilverbaserade thimorsal och att det kommer att vara helt otestat.

Jane Burgermeister menar att det finns stor risk för att en ny pandemi likt spanska sjukan kommer att bryta ut om en massvaccinering genomförs. Spanska sjukan hade också sitt ursprung i vaccinationer på militärförläggningar i USA och skördade ca 100 miljoner människors liv världen över med början år 1918. Det finns bevis på att vaccintillverkare Baxter blandat i för människan skadligt fågelinfluensavirus. En omfattande internationell brottslighet med förgreningar i högsta statsledningar och internationella organisationer som WHO ser ut att ligga bakom”

”Svininfluensan” är lindrigare än en vanlig säsongsinfluensa.
Massmedier, myndigheter, sjukvården, vaccintillverkare och läkemedelsföretag m.fl. varnar däremot för svininfluensan och propagerar för massvaccinering! Vaccin har aldrig kunnat bevisas hindra ett influensautbrott. Vaccin har däremot bevisligen orsakat död och allvarliga skador på människor. Se artikel: Vaccinet kan ge förlamning

Samma vaccintillverkare levererar till Sverige

Samma vaccintillverkare som i Österrike har ertappats med att ha blandat i ett dödligt levande fågelinfluensavirus i ett vaccin, Baxter, är en av två leverantörer av det ”svininfluensevaccin” som myndigheterna i höst tänker massvaccinera hela svenska befolkningen med.

Vad man kan göra åt detta

Sprid information om vaccinationsfaran, att man absolut inte ska vaccinera sig och hur man skyddar sig till så många som möjligt. Det är bråttom! Se informationsblad för utskrift och spridning.

* Läs och tänk efter innan du vaccinerar dig.
* Stärk ditt immunförsvar genom att äta vitaminkomplex, D och C – vitaminer.
* Tvätta och desinficera händerna ofta med vatten och sprit.
* Ta inte folk i handen när du hälsar.
* Undvik folksamlingar.
* Sov tillräckligt, undvik stress och motionera.

Informationsblad: Informationsblad

Brottsanmälan angående fågelinfluensan i Österrike

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här