Kryptomarknaden bygger ett positivt momentum när den skakar av sig det tuffa året 2022. När allt kommer omkring, är det sköna med kryptomarknaden den ständiga strömmen av vinstgivande möjligheter för potentiella investerare, där ICO:er är bland de bästa guldgruvorna för dem att sätta tänderna i.

Och kanske finns det ingen bättre pre-sale på kryptomarknaden än den som Shiba Memu (SHMU) just nu anordnar. Efter bara 14 veckor av sin pre-sale har projektet redan samlat in $3.5m – snacka om bra uppbyggnad inför sin offentliga försäljning.

Vad gör kryptoentusiaster så hausse kring att Shiba Memus pre-sale är en av de bästa på kryptomarknaden 2023? I den hen här artikeln tar vi en närmare titt på SHMU och hur man deltar i projektets ICO.

Vad är Shiba Memu (SHMU) och hur fungerar det?

Meme-mynt kan vara ett kontroversiellt ämne. Medan en del tänker att de existerar enbart för spekulation, menar andra att de spelar en nyckelroll i att ta in förstagångsanvändare på Web3 tack vare dessa projekts relaterbarhet och virala potential.

Investerare har sett att meme-mynt har erbjudit, och kommer att fortsätta att erbjuda, några av de bästa potentiella vinsterna på kryptomarknaden. Dogecoin, Shiba Inu och nu senast Pepe Coin är några av de finaste exemplen på den mycket flyktiga men ändå mycket lönsamma meme-myntmarknaden.

Framgången för meme-mynt beror vanligtvis mycket på mänskliga marknadsföringsinsatser för att upprätthålla communityengagemang och investerarintresse, vilket leder till höga tokenpriser. När hajpen dock har lagt sig, sjunker ofta priserna rejält.

Här skiljer sig Shiba Memu åt. Projektet bygger på att det är ett meme-mynt som marknadsför sig självt genom att utnyttja artificiell intelligens, naturlig språkbehandling (NLP) och sentimentanalys för att avgöra vad marknaden säger om projektet. Genom att använda dessa insikter utvecklas sedan självständigt en lämplig marknadsföringsstrategi beroende på situationen.

Sedan kommer protokollet att skapa och sprida skräddarsydd marknadskommunikation över onlineplattformar. Det kan handla om att ta bort all FUD (fear, uncertainty and doubt) – allt på egen hand. Inget annat meme-mynt har försökt utnyttja AI på samma sätt som Shiba Memu, vilket gör det till ett av de bästa kryptovalutaprojekten på meme-myntområdet på länge enligt många.

SHMU fungerar som projektets egen token, vilket ger innehavare tillgång till Shiba Memus AI-drivna marknadsföringsfokuserade instrumentpanel. Här kan innehavare se statusen för Shiba Memus marknadsföringskampanjer och se nyckeltal som statistik, milstolpar och innehållsmarknadsföring över plattformar. SHMU-innehavare kan bidra med feedback med hjälp av instrumentpanelen för att finjustera algoritmen och tjäna tokens i utbyte mot detta.

Som nämnts tidigare är Shiba Memu ett meme-mynt som ständigt marknadsför sig själv utan mänsklig inblandning, vilket effektivt upprätthåller dess tillväxt och hajp. Med Shiba Memu kommer det hajptåg som andra meme-mynt helt förlitar sig på så mycket, alltid hålla uppe farten.

Shiba Memus pre-sale förlängd till 120 dagar

Föga överraskande tittar kryptovärlden på Shiba Memus pre-sale med spänd förväntan. Den är av många utnämnd som en av de bästa ICO:erna i oktober 2023, och här erbjuder Shiba Memu investerare en möjlighet att se dagliga vinster på $0.000225 under hela projektets pre-sale. Därför gäller att ju tidigare investerare kan delta, desto större är den potentiella vinsten.

Till exempel kan Shiba Memu-investerare som köpte mynt på dag 1 av lanseringen för $0.011125 tjäna 240 % i vinst. Pre-saleperioden kommer att löpa i 120 dagar med en daglig höjning på $0.000225 innan den offentliga försäljningen och noteringen på BitMart tar vid. För närvarande ligger Shiba Memus pris på $0.032275 per token, vilket ger nykomlingar gott om tid att låsa in imponerande vinster. Detta med över en månad kvar av projektets pre-sale, innan det som sagt är dags att börsnoteras. SHMU-priset kanske aldrig blir så lågt som det är nu. Med det sagt, kan det nu vara dags att delta i SHMU:s pre-sale.

Hur höga kan priserna på Shiba Memu gå till 2025?

Kryptoanalytiker förutspår att 2025 kommer att markera återkomsten av en tjurrusning av episka proportioner på kryptomarknaden. Shiba Memu, med sin marknadspositionering och unika värdeerbjudande med AI – en lukrativ sektor – kan mycket väl skjuta i höjden i värde när tjurtrenden kommer tillbaka.

Om meme-mynt som Pepe och Dogelon Mars kan nå miljarder i värdering på björnmarknader, föreställ dig då vad ett meme-mynt med innovativa egenskaper som Shiba Memu kan uppnå. Det är helt rimligt för SHMU att handlas mellan $0.50 till $0.75 till 2025, en ökning med 1 200% till 1 900%. Man gör nog klokt i att inte underskatta detta projekt! 

Är Shiba Memu kryptomarknadens bästa pre-sale 2023?

Meme-mynt kommer alltid att vara bland de bästa guldgruvorna på kryptomarknaden för potentiella investerare som tål hög risk. Och Shiba Memus pre-sale ser ut att ha mycket av det som krävs för att göra sina investerare lyckliga. Projektets blandning av memekulturens varaktiga popularitet, unika värdeförslag och AI-förfining gör denna ICO till en av de potentiellt bästa att delta i under 2023 – med potential att mycket väl klättra till toppen av listorna.

Vill du delta kan det vara dags att agera nu, för SHMU:s pre-sale avslutas den 31:a oktober.

Ta reda på hur man köper SHMU här.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här