Sommaren glänser med solvarma strålar. Drinkarna är blandade, bikinin är på. Vad händer näst? Det handlar kanske om ett litet trädgårdsparty i solen.  Det är inte mer än rätt.

För att göra hela upplevelsen så komplett som möjligt behöver du också bra möbler. Vad är bättre än solsängar en varm sommardag när du väntar på vänner och ser fram emot en härlig stund ute? Inte mycket slår det. En perfekt sommardag kräver den perfekta solsängen. Hur väljer du rätt och vad ska du tänka på?

Trädgårdens mest omtyckta möbel

Solsängen är möjligen en av trädgårdens mest omtyckta möbler.

Och självklart finns det massor med varianter att välja mellan. Allt från hopfällbar sådan med snyggt tak i stål till en gammal, älskad klassiker tillverkad av massivt trä finns det att titta på. Vi ska inte glömma det mjuka underlaget – det självklara måstet om du vill ligga länge och må som en kung. Enklare modeller erbjuds också. Vad sägs om en solsäng av bambuträ? Den är lätt, kompakt och du kan flytta den i trädgården utan någon större ansträngning. Anpassa solsängarna till husets utseende, dina egna preferenser och sist men inte minst din budget. Tänk på att sortimentet kan variera ganska mycket när det kommer till de olika prisklasserna.

Välj rätt solsäng

Hur väljer du en solsäng? Det bästa rådet, även om det låter lite komiskt är att faktiskt provsitta den. Här kommer dock en befogad fråga. Vad sker ifall du beställer online? Hur provsitter du då? Ja, då kan det bli svårt. I sådana fall kan du förlita dig på publicerade recensioner och omdömen och åsikter som konsumenter valt att dela med sig. På det sättet kan du bilda dig en allmän uppfattning om hur solsängen känns. Tänk också på att du har returrätt när du handlar på nätet. Så ifall du köper in fel modell, kan du alltid returnera den.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här