Adrien Bocquet är före detta soldat i franska armén, offer för en allvarlig olycka och författare till boken ”Stå upp och gå tack vare vetenskapen”. Under ett antal veckor var han och en vän från militären i Ukraina bland annat i omtalade Bucha där de levererade medicinsk hjälp till civilbefolkningen.

När han återvänder blir han chockad över det som sägs på nyheterna som inte alls stämmer med det han såg.

Av det han bevittnade var det ukrainska soldater som begick krigsbrott inte ryska. Azov-krigare med SS-symboler fanns överallt. Några som han hjälpte ska helt öppet ha talat om att förgöra svarta och judar. Att Europa levererar vapen till nynazister är för honom lika chockerande.

När han var där fanns inget han kunde göra annat än dokumentera och filma det han såg vilket han nu tänker använda som bevis. Han såg bland annat hur de sköt tillfångatagna ryska soldater i knäna och högre officerare i huvudet. Vidare påstår han att skadade byggnader är på grund av Ukraina.

Han ska även ha sett hur amerikansk TV filmade iscensatta händelser. Bucha är en sådan. Döda kroppar flyttades från andra platser och placerades medvetet på ett sådant sätt för att producera en chockerande film.

palbergstrom.com

4 KOMMENTARER

 1. Nåja ! Du ƒörstår ju riktigt på ƒranska.

  (((((allihopa blir nästan tokiga, under krigen = Eine große Schweinerei)))))

  Hugo, ibland i Göteborg ; bosatt i Champagne, Frankrike

 2. Hans vittnesmål sågas kraftigt i fransk media som undersökt hans berättelse i detalj.

  Han hävdar bland annat att han har flera timmar med doc Ukrainskt krigsförbrytelser.
  Men har inte visat något alls eller överlämnat något till polisen.

 3. Fransk media sågar hans vittnesmål kraftigt.
  Han säger sig även ha timmar inspelat med krigsförbrytelser men inte visat något eller lämnat något till polisen.

 4. Vad märkligt att han inte har intervjuat ögonvittnen i Bucha. Han var ju där! Ibland undrar jag hur en journalist-wannabe kan tillåtas att sprida desinformation och medvetet vilseleda allmänheten med påhittade historier. Det finns mängder med rapporter, vittnesmål, avlyssnade telefonsamtal med ryska soldater som berättar för sina anhöriga om händelserna och videor från livecams som klart visar att det är de ryska soldaterna som har begått dessa vidrigheter. Alla uppgifter är dessutom bekräftade.
  Att sedan påstå att det ”var det ukrainska soldater som begick krigsbrott inte ryska. Azov-krigare med SS-symboler fanns överallt” är påhittade lögner. Det fanns INGA nynazister eller Azovkrigare med SS-symboler! Det är också bekräftat!
  Sen att påstå att dessa ”några som han hjälpte ska helt öppet ha talat om att förgöra svarta och judar” är också lögner.
  Påståendet att ”Europa levererar vapen till nynazister” är ytterligare en lögn. Ett land som invaderas har rätt att försvara sig mot inkräktare. I det här fallet är det Ryssland som är inkräktaren.
  Inget av Adrien Bocquets berättelse stämmer med verkligheten.
  Nej! Nu får det vara nog med desinformation och spridande av propaganda mot Ukraina. Dags att landa i verkligheten nu.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här