Vi vill väl alla omge oss av människor som vi älskar och som ger vårt liv mening. De personerna som gör oss extra glada varje dag och som vi ser fram emot att dela festligheter med. Att ge en gåva är det perfekta sättet att visa sin uppskattning på. Generellt sett borde vi kanske bli ännu bättre på just detta, att visa att vi tycker om vänner och familj. Men en present kan se ut på olika sätt. Den kan bestå av ett enkelt kort för att visa sin uppskattning, eller så kan man vara ännu mer kreativ.

Dela era minnen med ett fint collage

Det finns exempelvis många sätt att minnas era gemensamma upplevelser på. Genom att framkalla bilder från semestrar eller andra resor har ni något att se tillbaka på med glädje. Det finns idag massor av ställen där man kan beställa sina egna fotoböcker, som kan designas på många olika sätt för att göra dem mer personliga. Du kan också välja att sätta samman de bilder du önskar till ett vackert collage med tillhörande texter – den perfekta presenten till någon du tycker om, eller till konfirmanden eller studenten.

Ett annat sätt att visa sin uppskattning på är att skicka ett blombud. Kanske ses ni inte så ofta som du önskar, men vill ändå att personen ska ha dig i sin närhet? Blommor kan pigga upp under alla omständigheter, även när man går igenom svåra tider.

Tid – den finaste gåvan du kan ge

Men en gåva behöver heller inte bestå av en fysisk sak. Något av det allra finaste man kan göra för någon är att bjuda på en upplevelse. Bjud en kär vän på en resa, stor som liten. Laga en god middag och bjud hem grannarna för en trevlig kväll med prat och umgänge. Eller varför inte erbjuda din vän med att hjälpa till med något i hemmet?

I dagens samhälle är det många som upplever stress och att man inte har tid till allt som man önskar. Det kan vara allt ifrån jobb, skola och andra åtaganden som ska hinnas med, och kanske har man då inte tid för att varken göra den där storstädningen som man önskar, eller att för den delen se sina nära och kära. Varför inte slå ihop de båda och göra en trevlig dag av det, där ni ses och gemensamt städar igenom det där vindsförrådet? Det är säkerligen en gåva som din vän uppskattar högt, och kommer se tillbaka på under lång tid framöver.

Håll av dina nära och kära med den perfekta gåvan

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här