Som jag har beskrivit har vi närmat oss ett ödesdigert ögonblick i världshistorien, inte på grund av global uppvärmning, covid, överbefolkning, vit rasism eller någon av de “kriser” som ett okunnigt media överdrivit om, utan för att vi står inför ett kärnvapenkrig med sitt ursprung i den västerländska elitens totala dumhet.

David Johnson publicerar dagligen en lista med kommentarer av presstituerade och påstådda “ryska experter”. Jag betar av dessa kommentarer, men jag stöter sällan på något som är det minsta intelligent. I USA och bland våra europeiska marionetter består “rysk analys” av russofobiska utbrott. Ryssland si, Ryssland så, och så vidare. Dessa okunniga utbrott har skapat en sinnesstämning bland västerländska beslutsfattare som inte är verklighetsförankrad och som lurar Washingtons beslutsfattare till att begå dödliga misstag.

Jag läste att Ryssland har besegrats i Ukraina eller kommer att bli det. Jag läste att den 4-stjärnige general Petraeus, en av de dummaste av Washingtons politiska generaler, har förklarat att Putin är desperat och befinner sig i en oåterkallelig situation samt att Ukraina kommer att bli NATO-medlem efter segern mot Ryssland.

Jag sitter och funderar på hur en så här fullständigt korkad person får vara fyrstjärnig amerikansk general. Gud hjälpe oss.

Förr i tiden innan det kalla kriget, som jag var inblandad i, lyssnade vi på varandra och debatterade om vem som var ansvarig för det kalla kriget. I The Committee on the Present Danger (CPD), där jag var medlem, lyssnade vi också på Sovjet såväl som på den amerikanska vänstern som trodde att konflikten existerade för att tjäna budgetintressen och makten i det amerikanska militära säkerhetskomplexet.

Aldrig har sovjetiska ledare förolämpats och ignorerats på det sätt som Putin. President Reagan berättade för kontingenten som följde honom till Reykjavik till ett möte med Gorbatjov, att alla som intog en oförskämd eller avfärdande inställning till den sovjetiska delegationen omgående skulle bli avskedade.

Text: Paul Craig Roberts

Läs mer på newsvoice.se, Hela världen hotas av den totala okunnigheten hos en amerikansk styrande elit

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här