Sedan april 2019 sitter medborgarjournalisten och Wikileaks-grundaren Julian Assange frihetsberövad i Belmarshfängelset i London där hans psykiska hälsa bekräftats vara mycket ansträngd. Assanges fästmö Stella Morris avslöjar också att Assange inte har fått träffa sina två små söner på över ett år.

Julian Assange har inte fått hålla sina små pojkar i sina armar på över ett år. Barn behöver deras föräldrars ömhet och kärlek. Det är grymt att förvägra Julians barn hans närvaro. Han behöver komma hem”, skriver hon på Twitter.

Läs mer på nyadagbladet.se

3 KOMMENTARER

  1. Jag tycker åklagaren i fallet Assange är inte mänsklig. Här måste det fattas något i hennes eller hans huvud. Mänsklighet saknas totalt, det är avundsjuka och elaka människor. Assange är dömd på förhand på grund av en sjuk människa i Sverige som totalt saknar känslor.

  2. Det är människor i Sverige som ställt till detta med Assange, de måste sakna allt när det gäller mänsklighet. De borde ställas till svars för vad de ställt till med. De har förstört Assanges liv. De borde spärras in, jag skäms som svensk. Assanges är inte dömd för något brott i Sverige.

  3. Fy fan vad vidrigt. Jävla fascister. T.om. mördare och pedofiler bli bättre behandlade. England har blivit ett rövhålsland.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här