En grupp läkare i Singapore kräver i ett öppet brev att landet avslutar barnvaccinationerna med mRNA-vaccin fram tills dess att man fått klarhet i om det var vaccinet som direkt orsakade en 13-årig pojkes plötsliga död.

I ett öppet brev till Singapores expertkommitté på covid-19 skriver en grupp läkare att myndigheterna bör överväga att pausa massvaccinationsprogrammen av unga med de experimentella mRNA-vaccinen på grund av inrapporterade dödsfall i USA.

Läs mer på nyadagbladet.se

1 KOMMENTAR

  1. 1. det ger inte imunitet, och får inte kallas vaccin.
    2.Kollade globalist-tv, vaccin ger hål i organen, klart som korvspat, att det inte ska finnas hål i organen. Det var 300 obduktioner, på människor, som dött av covidvaccin som obducerades. Några andra uppg, om de är sanna, kommer många vaxxade föräldar få en rejäl chock, när deras små flickor börjar menstruera, pga mammas vaxx? Eller den fertila kvinnan, som umgicks m sin 80-åriga mamma var dag, hennes mamma, fick tbaka sin mens. Eh? Dödsfall pga vaxx mörkas, sägs det. Vill du inom max 8 år vara begraven, det finns ett officiellt sätt tydligen, heter ”vaxx”
    3. Munskydd ger enbart syrebrist inte skyddar detta på ett enda vis mot virus. Varför man har munskydd vid operationer, för att slippa saliv i patientens sår, det heter salivskydd.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här