Expressen och Aftonbladet med flera kör vidare med sin smutskastningskampanj av Grekland och det grekiska folket. Samtidigt kan jag bara konstatera att jag stöttar det grekiska folket oerhört i och med att dom älskar sitt land och visar sitt missnöje ute på gator och torg. Sedan Bilderberg 2009 har samhället mer och mer försämrats och gemene man är dom som lider.

Vid Bilderbergkonferensen hade Grekland som ”värdland” inte mindre än 11 deltagare (en ovanligt stor siffra i Bilderbergmått)!

1. George Algoskoufis (Parlamentariker),
2. Takis Arapoglou (Chairman & CEO of Greece National Bank), 3. Dora Bakoyannis (FD. Utrikesministern/Nea Demokratia),
4. George A. David (Chairman Coca Cola Greece),
5. Anna Diamantopoulou (Parlamentariker),
6. Ulysses Kyriacopoulos (Chairman & Boardmember of S&B Group),
7. Alexis Papahelas (Journalist Kathimerini),
8. Dimitris Papalexopoulos (Managing Director Titan Cement Co S.A),
9. Yannis Papathanasiou (Fd. Finansminister),
10. Yannis Stournaras (Research Director, Foundation of Economical and Industrial Research IOBE),
11. Loukas Tsoukalis (President of the Hellenic Foundation for European and Foreign Policy ELIAMEP).

OBS: Notera också att den tidigare Premiärministern Costas Karamanlis och den nuvarande Georgios Papandreau bägge två sedan tidigare inskolats vid flera tidigare Bilderbergkonferenser och dessa två herrar motsvarar Greklands svar på Höger/Vänsterblocken vi har i SVERIGE, (att tänka på innan riskdagsvalet).

Slutsats: Mycket av den rådande krisen i Grekland beslutades/planerades vid denna Bilderbergkonferens 2009 i Maj. Var ska nästa Bilderberg hållas? Jo, i Spanien. Vilket land har man redan i massmedia varnat om att bli nästa land i en liknande kris? Jo, bl.a Spanien.

Kom ihåg den Grek/Turkiska olje- och gasaffären som snart kommer med samarbetsmöte mellan Grekland och Turkiet den 14-15 maj i Aten.

En sak till kring detta att ha i åtanke…
Det Grekiska folket har i stor utsträckning insett vad t.ex Bilderberggruppen är för nåt och deras agenda. Jag har personligen sett banderoller med texten ”ANTI Bilderberg” bland folkmassorna.

Text av: http://byfanenfrandalarna.wordpress.com