Nu för tiden finns det mycket gifter i produkterna, mat (aspartam, glutamat) och hygienprodukter som tandkräm (natriumflourid). Bilar använder gammal teknik som förbränningsmotor och mycket annat.

Marknaden, som är kontrollerad, släpper inte fram alternativen som skulle lösa många av dagens miljöproblem. Om de som kontrollerar marknaden skulle släppa fram alternativen skulle de tappa kontrollen då dagens system är uppbyggt på att allmänheten skall vara beroende. Detta gäller allt, inklusive läkemedelsföretagen.

Lösningen på dessa onödiga miljöproblem är att allmänheten skall begränsa sina liv markant och nu i New York ha miljöpoliser efter sig.

Vad är nästa steg i utvecklingen mot polisstaten som kommer smygandes med argument som klimathotet och miljöproblem idag? Tankepolis för att folk inte tänker som makthavarna vill, tänker inte ”rätt”? Går samhällsutvecklingen åt det hållet George Orwell skrev i sin bok ”1984” eller mer som Aldous Huxleys bok ”Brave New World”?

Allas våran ”miljökämpe”, Al Gore, satsar nu ett antal miljoner dollar på en reklamkampanj gör att säga att klimathotet är sant men i samma veva är det endast är ett fåtal som ifrågasätter den officiella förklaringen, enligt honom. Varför satsa denna stora summa på propaganda om allmänheten redan svalt det redan?

Gore jämför klimathotsförnekare med plattjordstroende

Miljöpoliser nu verklighet i New York

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här