Om du gillar att spela på slots så ser du antagligen fram emot att det kommer ett antal nya slots under 2020. Med tanke på de framsteg som slots har gjort under de senaste åren kan man alltid vara säker på att det kommer att komma nya och bättre slots för vare år som går.

Alla som spelar på slots vet dock att det kan vara en riktig djungel att försöka hitta de vilka slots som man ska lägga ner sin tid och sina pengar på. För att hjälpa er alla lite på traven har vi därför tagit fram en lista med populära spelautomater som vi ser mest fram emot att få spela under 2020.

Hit it Hard

Först ut på får lista över slots som släpps 2020 är Hit it hard från spelutvecklaren Elk Studios. Till utseendet ser denna slot väldigt klassisk ut men tack vare av att utvecklaren har lagt till ett antal intressanta funktioner så blir det ett väldigt spännande spel.

När det kommer till själva spelmatrisen så har utvecklaren valt en väldigt klassisk utformning med 3×3 hjul och 5 linjer. Det låter kanske inte så jättespännande med man den högsta jackpotten man kan vinna är värd 250 000 dollar (2500 gånger insatsen).

Den lägsta insatsen du kan lägga per spin är 0,2 dollar och den högsta insatsen per spinn är 100 dollar. Hit it Hard har en återbetalningsprocent på 96,30% och om du undrar om spelets volatilitet så är den medel-hög.

Oceans Treasure

Denna slot med releasedatum i februari 2020 kommer från den världskända svenska spelutvecklaren NetEnt. Sloten har ett havstema där olika skatter och andra maritima symboler avbildar de olika symbolerna som dyker upp på hjulen i spelet.

Totalt sett finns det 15 vinstlinjer som är fördelade på 5×3 hjul. För oss som har varit med ett tag så är detta en ganska vanlig spelmatris och du kan vinna upp till 1200 gånger din insats. Spelets volatilitet ligger på medelnivå och återbetalningsprocenten ligger på 95,99%.

Den lägsta insatsen du kan lägga i detta spel är 0,15 dollar, vilket måste anses vara ganska lågt om man jämför med andra slots. Den högsta insatsen du kan lägga är 20 dollar per linje. Om du lyckas utlösa free spins-funktionen kan du komma åt en multiplikator på 12x som kan ge dig vinster på upp till 360 000 dollar.

The Incredible Balloon Machine

Här har vi en ganska unik slot från den välrenommerade spelutvecklaren Microgaming. Det finns verkligen ingen slot som ens kommer i närheten av att likna The Incredible Balloon Machine. Vi är inte ens säkra på om det verkligen är en slot.

Det finns inga hjul, inga linjer, bara ballonger som du blåser upp tills de har nått sitt högsta värde, eller tills de sprängs. Om de sprängs förlorar du. När det kommer till funktioner så finns det multiplikatorer och bonusspel men inget mer än så.

Något som är bra med detta spel är återbetalningsprocenten som ligger på 96,75%. När det kommer till volatilitet så anses den vara medel.

Eftersom att det inte finns några linjer i detta spel kan du inte spela på per linje, här lägger du en total insats. Den lägsta insatsen du kan lägga är 0,2 dollar och den högsta är 40 dollar per totalt spel.

Super 7s

Denna slot från Pragmatic har ett releasedatum satt till februari 2020. På det stora hela har spelet ett ganska klassiskt tema men det finns ett par saker som gör spelet ganska intressant.

När det kommer till spelets matris så har det en standarduppsättning med 5×3 hjul. Den högst utbetalningen som kan ske från Super 7s är på 1000 x insats per linje och det är faktiskt en otroligt bra jackpot för att vara från en helt ny slot på marknaden. Speciellt eftersom att du kan addera summorna från alla linjer och totalt nå otroliga 5000x (500 000 dollar).

Återbetalningsprocenten på 96,50 är bra men när det kommer till funktioner så är en scatter det enda som finns tillgängligt. Du kan själv välja hur många mynt som ska vara aktiva per linje (1-10) samt själv ställa in värdet för varje mynt (0,01 till 2 i denna slot)

Leprechaun Goes Wild

Detta är det tredje spelet i den otroligt populära serien från spelutvecklaren Play n Go. Som ni kanske kommer ihåg så var Leprechaun Goes Egypt (2013) och Leprechaun Goes To Hell (2017) de två första spelen i serien.

Matrisen i detta spel skiljer sig något från standarden. Här hittar vi 5×4 hjul och 20 aktiva linjer. När det kommer till utbetalningar kan du vinna upp till 800 gånger insatsen per spin och så mycket som 10 000x för hela free spins-funktionen. Du måste dock räkna med en hög volatilitet när du spelar detta spel.

Den lägsta insatsen du kan lägga är 0,2 dollar per linje och den högsta insatsen är 5 dollar per linje.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här