I denna episod av Perspektiv-TV så fortsätter Wahlbeck och Cromsjö där de slutade sist. Media har gjort en u-sväng och bytt fokus från pandemin. Den stora motståndsrörelse som mobiliserades runt vaccinationspassen har tappat momentum i och med att nedstängningarna började monteras ned. Efter Rysslands invasion av Ukraina så verkar frågor om pandemin ett minne blått.

Även om det på ytan ser ut att vara ett nytt kapitel så pågår samtidigt över hela världen, till stor del i det dolda, nya krafttag att förbereda inför nästa pandemi.

Världshälsoorganisationen arbetar nu igenom ett nytt fördrag som ska binda medlemsländerna att följa de rekommendationer som de lägger fram. Det betyder att WHO kan besluta i frågor som massvaccinering och utegångsförbud. På hemmaplan kan svensk grundlag behöva ändra sig för att möjliggöra för överstatlig makt att besluta över oss. Det läggs även fram motioner som föreslår starkare kontrollmedel för att tvinga människor i Sverige till att vaccinera sig. Genom att bl.a dra in på olika bidrag och bötfälla de som inte väljer att vaccinera sig kan vi få en situation i Sverige som påminner om Österrike och Australien.

För att påminna alla om att det inte är över ännu så organiserar Mikael tillsammans med flera andra aktörer nya frihetsmarscher nu till på lördag den 19:e mars. Det kommer att bli den första demonstrationen som sker samtidigt i Stockholm, Göteborg och Malmö. Temat är ”Rör inte vår grundlag”. Detta är en del i en större rörelse med namnet ”World Wide Rally for Freedom”, som uppmanar till demonstrationer över hela världen för att motsätta sig WHOs planer på ytterligare inflytande.

Peter och Mikael pratar även om globalism och problemen som globalismen för med sig med centraliserad makt. De pratar om de monopol som rådande banksystem har varit med att skapa både i media och läkemedelsindustrin. Hur oberoende är verkligen de internationella organisationer som WHO, som bekostas av samma globalister som sedan tjänar pengar på försäljning av läkemedel? Detta och mycket mer i dagens avsnitt av Perspektiv-TV.

Vakenmanifestet.se
Vaken.se
Lakaruppropet.se

WHO skapar nytt pandemifördrag
Grundlagen kan komma att ändras
Motion till riksdagen om vaccinationskrav

Peter Wahlbeck möter Mikael Cromsjö – Ett steg bakåt och två steg framåt

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här