Under ett möte med Syriens ledare Bashar al-Assad i Moskva passade den ryske presidenten på att fördöma västs militära närvaro i Syrien som han menar agerar utan mandat från FN och utan tillåtelse från den syriska regeringen och som direkt förhindrar arbetet med att bygga upp det krigsdrabbade landet.

– Det stora problemet är enligt mig att utländska beväpnade trupper finns i vissa områden i landet trots att de saknar mandat från FN eller er tillåtelse, någonting som tydligt bryter mot internationell rätt och som förhindrar er från att ta till maximala ansträngningar för att konsolidera landet och återställa det på ett sätt som hade varit möjligt om hela territoriet kontrollerades av en legitim regering, sa Putin till Assad.

Läs mer på nyadagbladet.se, Putin fördömer västs militära närvaro i Syrien

1 KOMMENTAR

 1. jjojoj mister pudin är framme och gnäller ryss är alltid framme och ställer till det jämt på diktatur sidan som vanligt så är läget usa får alltid höra att dom ska in och göra något jojoj det stämmer ska alltid få höra att dom ska sno något under andra världs skriget så det som väst befriade med då usa i spetsen dom blev fria det ryss så kallat befriades okuperade ryss i stället. sen när det föll så smet ryss efter dom hade plundrat landerna helt och hålet allt tog dom sen så ringde ryss och frågade om dom i dom länderna dom smet från lämnade folket helt plundrat om dom vill köpa det som ryss tyckte sig äga ok ska förklara ryss tog över befriade inte länderna utan intog dom våldförde sig på dom så längre dom kunde sen smet assen när dom inte kunde hålla det kvar. så det dom inte har betalt för som dom inte kunde ta det ville dom ha betalt för . inte lite fräcka den saken är klar, finns mycket mark i balt läderna stora hus ingen sköter om hussen för det är ryss som anser dom äger dom som dom har snott marken från baltländerna. stora bondgårdar står sen ryss smet för ryss har snott marken men vill sälja den som dom inte köpt gör ägaranspråk så dom bara står . usa går in i många länder röjer sen lämnar dom det utbildar landat folk ger dom krigsmatriel sen så drar dom sig till baka irak afgenestan med flera snorrungarna flyr lämnar sitt folk då kommer ryss som vanligt in i bilden och ska ta poäng tycker dom om usa går in sen lämnar ryss kommer alltid till diktaturen och ska hjälpa till det är skillnaden osa kommer går ryss tar över och väldför sig på folken och utnytjar folken det är skillnaden mycket stor skillnad den saken är klar vad mörkar leksaksregeringen jo detta kolla nytt nu
  https://jige.jige.eu/2021/08/13/10/
  tribunalensverige@protonmail.com
  sakerhetspartiet@protonmail.com
  https://jige.jige.eu/2021/08/13/10/
  https://jige.jige.eu/2021/09/03/17/ 2021-9-4 https://jige.jige.eu/2021/01/03/17/
  https://jige.jige.eu/2021/09/04/18

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här