Steve Bannon: Demokraterna kommer inte erkänna en valseger för Trump

Donald Trumps tidigare rådgivare Steve Bannon menar att Demokraterna tillsammans med storföretag och vänsterpolitiska organisationer kommer att göra allt i sin makt för att manipulera valet och att mycket tyder på att dessa kommer att vägra erkänna Trump som segrare – även om han skulle vinna valet med bred marginal.

Steve Bannon har tidigare varit ansvarig för president Donald Trumps valkampanj och åtalades nyligen för bedrägeri. I en intervju med Tucker Carlson menar han att åtalet iscensattes av rent politiska skäl för att göra honom politiskt omöjlig och att det snarast handlat om att få bort personer kopplade till presidenten och dennes framgångar.

– Det handlar om en jakt på högprofilerade politiska mål kopplade till president Donald Trump. Det är inte slumpmässigt att åtalspunkterna kom nästan exakt fyra år efter att jag tog över Trumps kampanj. Det de här personerna vill göra är att kriminalisera politiska dissidenter och säkerställa att jag inte återvände till Trumps kampanj. Det de inte förstod var att jag aldrig hade några intentioner att gå tillbaka till kampanjen till att börja med, förklarar Bannon som fastslår att han inte gjort något fel och att alla tillgängliga dokument efterhand kommer att visa detta.

Läs mer på nyadagbladet.se

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here