Tucker Carlson talade vid 2024 World Government Summit i Dubai den 12:e februari. Det är Carlsons första offentliga framträdande sedan han gjorde Putin-intervjun den 6:e februari i Moskva.

Tucker Carlson:

“Tja, jag har försökt i tre år att få göra den här intervjun. Den amerikanska regeringen hindrade mig från att göra den genom att spionera på mina textmeddelanden och läcka dem till New York Times, och det skrämde den ryska regeringen så att den ställde in intervjun.

Så jag har försökt göra den här [intervjun], men mitt lands underrättelsetjänster arbetade olagligt mot mig, och det gjorde mig rasande eftersom jag är amerikansk medborgare, jag är 54 år, jag betalar mina skatter, jag följer lagen.

Det fanns ingen förväntan i det Amerika som jag växte upp i att min regering och dess underrättelsetjänster, NSA och CIA, som alltid var utåtriktade mot våra utländska fiender, skulle vända sig inåt mot amerikanska medborgare, och jag är chockad över det, och jag är rasande över det.”

Tucker Carlson's First Discussion Since Putin Interview | World Government Summit 2024 Full Panel

Läs mer på newsvoice.se, Tucker Carlson i Dubai – Kommenterar intervjun i Moskva och NSA:s spaning på honom

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här