Även om de flesta av oss skiljer Borderlands från andra skjutspel bara på grund av den bläckiga grafiken, finns det faktiskt så mycket mer i spelet som bara de som har spelat det känner till. Borderlands-serien och särskilt Borderlands 3-spelet är en jäkla skyttespelare, nästan varenda detalj i spelet är så fascinerande att du inte kan låta bli att bli beroende av det.

Den mycket grundläggande bytesbaserade mekaniken i det här spelet har gett det titlar som ”Diablo med vapen”.  Från de många olika vapnen till hela miljön och konstens djup är varje sak i det här spelet värd att lägga märke till.

Uppslukande spel
Jag har spelat många FPS-spel genom åren, men det som jag älskar med Borderlands är den fängslande berättelsen för en spelare med en lika sammanhängande berättelse som gör att det intensiva run and gun-spelet känns så spännande.

Serien blir dock bara bättre för varje kommande uppdatering, så om du vill uppleva ett spel som är smidigare än så här, ska du skaffa ett Borderlands 3-konto och börja spela!

Massor av Arsenal
Det faktum att Borderlands har en av de största vapenarsenaler som någonsin introducerats i ett spel kan och bör inte förbises eller underskattas. Vapnen i Borderlands är inte bara till för att döda dina fiender, de bär din personlighet som spelare och huvudklasserna och sedan underklasser innehar ett enormt utbud av vapen, från hagelgevär som skjuter explosiva projektiler till gevär med en snäv kulspridning som är så precisa att du inte skulle missa ett enda skott.

Bländande miljö
Bortsett från det stora antalet vapen har Borderlands en fantastisk miljö att erbjuda spelarna som vill ha en bra tävlingstid. Berättandet av miljöer och art direction låter för enkelt i teorin men dessa två är praktiskt taget den svåraste delen i ett spel för en utvecklare och om det inte är rätt kan det vara den enda anledningen till att ett spel sjunker ner till botten av ingenting.

Borderlands har en stark miljöberättelse som gör det till ett vackert spel med all intensitet som en modern skyttespelare har.  Borderlands försätter sina användare i ett fullständigt flow där de bara vill fortsätta spela spelet och inte sluta även om kostnaden är för stor. Det har hyllats över hela internet och i spelvärlden för sin rena briljans, fantastiska och unika stil.

Konsekventa uppdateringar
En annan bra sak med Borderlands är att utvecklarna alltid har lyssnat på spelarna och att de flesta av förbättringarna har kommit från spelarnas feedback. Borderlands var säkert inte lika bra i början som det är nu och resan har varit tuff. Originalspelet var inte riktigt bra, men de flesta av problemen löstes till slut och utplånades helt i den andra titeln. Det finns alltid så mycket mer i detta vackra spel än vad vi någonsin kan prata om.

Är Borderlands värt att spela?
Att se en perfekt uppföljare och en verklig uppgradering i spelvärlden är en sällsynt syn och utvecklarna bakom Borderlands har lyckats med det. Vi har ofta sett att spel förlorar sin originalitet i uppföljarna men detta var inte fallet när det gäller Borderlands.

Det är just den mest framgångsrika titeln i hela serien av spel och med varje spel blev det hela bara bättre och bättre, vilket är en stor förtjänst för teamet och spelarna som hjälpte utvecklarna att göra spelet så bra.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här