11 september i Danska högsta domstolen den 12 mars

3
3951
911 towers

Niels Harrit dansk nano-kemist före detta professor i kemi vid Köpenhamns universitet aktiv i “Architects and Engineers for 9/11 Truth” som arbetar för en ny utredning av raset av de tre husen i WTC 11 september 2001 och medförfattare till en vetenskaplig studie som visade på rester av högexplosivt material i rasmassorna. Med anledning av publiceringen av studien blev Harrit intervjuad på Danska TV2.

2012 publicerade danska tidningen Weekendavisen en artikel där journalisten Søren K. Villemoes benämde Harrit som en galning och jämförde hans syn på 11 september med förintelseförnekelse.

16 augusti 2013 möttes Harrit och Villemoes i en lägre domstol där Harrit förlorade. Då förde han sin egen talan, fick inte visa fram faktiska bevis och hade en kollega Per Hedegård professor i fysik vid Niels Bohr Institute mot sig.

Nu möts de igen i danska Högsta domstolen 12 mars. Denna gång kan Harrit föra fram bevis i form av video som visar raset av WTC 7 och rester av rasmassor som låg till grund för den vetenskapliga studien. Han har även två expertvittnen. Den ena är Jan Utzon, en av 2300 arkitekter och ingenjörer som skrivit på uppropet för en ny utredning. Den andra är Per Hedegård som ändrat uppfattning.

Libel Lawsuit Against Danish Media Sets Stage for 9/11 Evidence in Court

Originaltext: palbergstrom.com