Nu efter 5 års kamp ser det ut som att 9/11 Sanningsrörelsen har lyckats med att få ett bred folklig medvetande om vad som hände. Ghandi sa att alla rörelser går igenom fyra faser: dom blir ignorerade, sen förlöjligade, hårt attackerade och sen tagna som självklara. Vi är på väg in i den fjärde nivån. Tidningar i USA har till synes över en natt börjat skriva sympatiska artiklar om rörelsen. Vi vet att det inte är en slump, för att vara snälla eller för att dom bryr sig om sanningen, utan för att deras ledning tillåter det. Vilket betyder att nätverket har ändrat strategi. Undrar vad som händer härnest? Ta det lugnt lite för att låta stormen blåsa över, så folk kan återgå till sin favvo-dokusopa?

Här i Sverige har vi knappt ens passerad den första stadied. Men vi kommer att på nolltid hamna på fjärde så fort det blir självklart i USA.

I USA Republikaner och Demokrater och slås om vems felet är. Bush eller Clinton. Gäääsp.

Tidigare försökte dom med Able Danger för att låta försöka LIHOP gå förre MIHOP, men det verkar som att sanningsrörelsen är så stark att inte många kommer att falla för det. Curt Weldon verkar gå på det, men jag har inte sett det få någon större inverkan än så. Ett annat försök i samma linje var Thomas Keans Without Precedent, ett annat skammlöst uppenbar försök att få det till en LIHOP.

Aja, här är ett intressant video på Google video, Loose Change Vs. Popular Mechanics Debate ett 41 minuter lång debatt. 3/4 av tiden talades det om ”inget plan” teorier och ”smält/förångat stål”. Alex Jones