Ett gemensamt videouttalande (11 maj) som representerar 17 000 läkare och medicinska forskare slår fast att nödläget i USA måste avslutas, att vetenskaplig integritet måste återställas och att brott mot mänskligheten gällande massvaccinationerna mot covid-19 måste uppmärksammas.

Biden-administrationen meddelade den 17 maj att USA ska ha en fortsatt nödsituation gällande covid-19 fram till minst den 15:e juli, enligt två förvaltningstjänstemän som talat med CNN.

Deklaration IV – Återställ vetenskaplig integritet
Vi, världens läkare och medicinska vetenskapsmän, förenade genom vår lojalitet till Hippokratiska eden, inser att den katastrofala covid-19-folkhälsopolitiken som ålagts läkare och våra patienter är kulmen på en korrupt medicinsk allians av läkemedel, försäkringar och vårdinstitutioner, tillsammans med de finansiella stiftelser som kontrollerar dem.

De har infiltrerat vårt medicinska system på alla nivåer och skyddas och stöds av en parallell allians av Big Tech [Google, Facebook, Twitter m fl], media, akademiker och statliga myndigheter som tjänat på denna orkestrerade katastrof.

Denna korrupta allians har äventyrat integriteten hos våra mest prestigefyllda medicinska sällskap som vi tillhör, och skapat en illusion av vetenskaplig konsensus genom att ersätta sanning med propaganda. Denna allians fortsätter att föra fram ovetenskapliga påståenden genom att censurera data och skrämma och avskeda läkare och forskare enbart för att de publicerar faktiska kliniska resultat eller behandlar sina patienter med beprövad, livräddande medicin.

Läs mer på newsvoice.se, 17000 läkare: Brott mot mänskligheten gällande massvaccinationerna mot covid-19 måste uppmärksammas

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här