Den 2 februari hittades veteranen och flygkaptenen Philip Marshall död tillsammans med sina två tonårsbarn och sin hund i sitt hem i Kalifornien. Marshall var författare till en bok som utkom förra året om lögnerna kring 911 och kriget mot terrorn, där Saudiarabiens roll dokumenterades och hur Bushregeringen hade låtit det ske.

Den lokala polisen kallar Marshalls död för mord/självmord, men Wayne Madsen, en före detta tjänsteman vid Nationella säkerhetsrådet, som reste till mordplatsen och undersökte den en vecka, säger att det är ett beställningsmord s.k. black-ops för att döda författaren, dels för det han avslöjat, men kanske ännu mer för vad han ytterligare kunde avslöjat.

Marshall var en mycket erfaren pilot på sådana civila passagerarflygplan, som kaparna använde och visste vilken träning som krävs för att utföra de manövrer planen gjorde. Men han hade också erfarenhet av hemliga underrättelseoperationer för bl.a. amerikanska narkotikamyndigheten DEA mot den colombianske narkotikakungen Pablo Escobar. Han hade också flugit åt Barry Seal i samband med Georg Bush SR/Oliver Norths hemliga flygningar för att smuggla vapen till Contrasgerillan i Nicaragua.

Läs mer på larouche.se, 911-författaren Marshall mördad

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här