Bechir Rabani har idag blivit hittad död i hemmet. Han blev 33 år. Dödsorsaken är oklar och han led inte av några sjukdomar.

Bechir var med och startade Megafonerna, ett mediaprojekt som gick ut på att granska makten. Megafonernas videos blev mycket populära i sociala medier och granskade bland andra Expressens chef Thomas Mattson och nu senast Robert Aschberg.

Vi på Vaken.se skickar Bechirs familj våra djupaste kondoleanser.

Megafonerna planerar i nuläget ingen egen minnesstund men på olika platser ordnas under söndagen den 17/12 minnesstunder för att hedra Bechir på initiativ av privatpersoner, på följande platser:

Stockholm kl 16.00:
https://www.facebook.com/events/188219355066101/

Göteborg kl 16.00:
https://www.facebook.com/events/187466271833503/

Malmö kl 16:00:
https://www.facebook.com/events/173881426532952/

Helsingborg kl 16.00:
https://www.facebook.com/events/1552809271441431/

bechir in memoriam

10 KOMMENTARER

 1. Den som tror att Bechir dog av naturliga orsaker är mer än lovligt dum i huvudet, OAVSETT vad obduktionen kommer att säga. En kärnfrisk, 33 årig invandringskritisk palestinier som talade emot globalismen och de psykopatiska makthavarna blev för mycket för den svenska skuggregeringen. Tror ni psykopater som gjort detta, att vi dissidenter kommer att sluta göra vad vi gör?
  Aldrig.
  Nu har vi fått vår martyr, och vi slutar inte förrän vi har segrat, befriat vårt land och krossat globalismen.
  Bechir Rabani är död- Länge leve Bechir!

  Vila i frid.

 2. Jag var själv och filmade vid ANTIFA’s 30:e september demo. Mitt syfte var att se om jag kunde se liknande Soros/ANTIFA setup som skett i USA (och EU) det senaste året. Och jodå! Alla tecken var där. Inhyrda huliganligor i samspel med Polis. Gladio C.

 3. De som avfärdar det mesta som konspirationsteorier är antingen dum i huvudet eller del av systemet. Om världen ser ut som den gör idag, med alla pengar och resurser i handen på 1% av befolkningen, att tro att det en slump borde vara straffbart.

 4. https://imgflip.com/i/2185l5
  BECHIR RABANI
  POLISEN
  MÖRDARE
  OLIKTÄNKANDE
  MEGAFONERNA
  Chefen över polisens lönnmördargrupp heter Henrik Malmquist.
  Justitieminister Morgan Johansson har godkänt organisationen.
  Fd. polis Elisabeth Mattsson blev rädd och stack från polismyndigheten när hon förstod att sådan organisation fanns inom polisen. Organisationen fanns även när Thomas Bodström var justitieminister.

 5. Bechirs ord i text från de sista minuterna av hand video om aschberg.

  ”Till er kära människor. Det är dags att börja engagera sig i samhället. Det här håller inte. Den här passiviteten i landet. Förtrycket mot arbetarna, de som sliter, vi som delar med oss. Det är vi som får lida för de besluten de fattar. Vi spelar inte alls i samma liga. Det är dagsatt vi enas. Det här landet håller på att gå under framför våra ögon …

  Det finns ingenting att vara rädd för. Kolla så enkelt det är. De är så lätt att få tag på. De är inga gudar. Det är bara att slå tillbaka. Så här har de hållit på genom hela historien. De har alltid förtryckt människor. Det går i arv. De är rädda för sina tillgångar. De skiter i samhället. De är rädda om sina arv och sin förmögenhet. De plundrar oss varenda dag medan vi sliter röven av oss. Om jag kan ställa till det för dem, jag som bara är en enda person – vad skulle då hundra andra kunna göra?

  Jag vill se mer handling! Jag är trött på folk som sitter hemma och skriver artiklar och skit. Visst det är ok, men vi är förbi det stadiet nu. Nu måste vi göra något. Vi måste ut och agera oss, ut
  och möta dem, ut och filma. Då finns det ändå lite hopp kvar, även om tiden börjar rinna ut nu. Lyssna på oss som kommer från länder som har gått under p.g.a. män liknande Aschberg …

  Ge inte upp, kör hårt!”

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här