Årets Bilderbergmöte äger rum den 1-4 juni i Chantilly, Virginia, i USA. Tre svenskar kommer att deltaga på mötet, däribland Centerpartiets partiledare Annie Lööf. 

Enligt Bilderberggruppens hemsida kommer man bland annat att diskutera Donald Trump, populism, informationskriget, EU och om “globalismen kan bromsas”.

Utöver Annie Lööf kommer två andra svenskar att delta vid Bilderbergmötet. Affärsmannen Marcus Wallenberg är en flitig Bilderbergbesökare som kommer närvara tillsammans med Johanna Rosén, professor i materialfysik vid Linköpings universitet.

Läs mer på nyadagbladet.se

5 KOMMENTARER

 1. Ta och lista vad denna Bilderberg grupp har gjort emot er här på vaken.se. Om det inte kommer en lista som går att härleda till Bilderberggruppen så ta och sluta dissa alla som far på dess möten.

  Det som bestämmer om vaken.se är en lika hemlig grupp bara att de verkligen har gjort saker mot mig genom att utesluta mig från delar av vaken.se domänen.

  Så ta och visa att Bilderberggruppen har gjort lika mot er på vaken.se.

  • Vaken varken dissar eller rosar Bilderbergmötet vad jag kan läsa mig till. I motsats mot många andra sidor rapporterar de dock om vilka svenskar som ska dit. Men det är kanske förvisso att dissa då ju mötet skall hållas i hemlighet helst.

   Förövrigt gissar jag på att Annie Lööf blir statsministet nästa år. Den för tillfället mest nyliberala av de åttas gäng. Till glädje för alla postfeminister måhända.

   • Det kryllar an hemligt eller ska vi säga ej offentliga möten så Bilderberggruppen skiljer sig genom att vi får veta att deras möten är hemliga medan resten har vi dåliga kunskaper om vad som är hemliga möten. T.ex. vad de som styr vaken.se tycker och säger.

    • Då är det väl bra att någon rapporterar om vad som händer på mötena.
     Sen kan jag se det som någon annans uppgift att rapportera om vad vaken.se är för organisation. Blir ju oftast bäst ifall utomstående håller i granskningen.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här