I en värld där traditionell medicin ofta förlitar sig på godkända läkemedel, öppnar Intravenöst.se dörrar till alternativa behandlingar för att bekämpa allvarliga sjukdomar som borrelia och andra kroniska åkommor. Trots den ökande diskussionen om intravenös C-vitaminbehandling och ozonterapi möts dessa alternativ ofta med skepticism inom skolmedicinen. Intravenöst.se bryter dessa gränser och erbjuder effektiva behandlingsmetoder för att främja hälsa och välmående.

Vår klinik i Uppsala, Intravenöst.se, är banbrytande inom holistisk vård och erbjuder inte bara behandlingar mot kroniska sjukdomar utan även intravenös vitaminbehandling med höga doser C-vitamin och ozonterapi. Ozonterapi har visat sig vara en kraftfull allierad mot cancer, förbättrar blodcirkulationen, ökar syretillförseln till celler och stöder immunförsvaret. Vidare har ny forskning avslöjat att D-vitamin ger 60-procentigt skydd mot vissa typer av cancer, vilket understryker mångsidigheten i behandlingsalternativen på Intravenöst.se.

Borrelia, en av de mest spridda sjukdomarna orsakade av fästingar, är en utmaning som många möter. Enligt WHO orsakar cirka 10-20 % av alla fästingbett borreliainfektion, och dess konsekvenser kan vara allvarliga om de inte behandlas i tid. Intravenöst.se erbjuder hopp och lindring genom en unik kombination av ozonterapi, bikarbonat Multivitamin, glutation höga doser D3- och intravenös C-vitaminbehandling Vår holistiska klinik har framgångsrikt hjälpt många patienter att övervinna sina borrelia-symtom och återfå sin hälsa.

Vi på Intravenöst.se tror starkt på att erbjuda skräddarsydda behandlingsplaner för varje individ. Våra tio-dagars paketpriser inkluderar en variationsrik kombination av behandlingar som anpassas efter varje patients unika behov och förutsättningar. Vi är övertygade om att vår holistiska och naturliga tillnärmning till vård kan göra en betydande skillnad i människors liv.

Vad är en MWO och vad gör den egentligen! 

MWO, Multi Wave Oscillator, är en frekvensmaskin som med hjälp av Nikola Tesla skapades av George Lakhovsky. Lakhovsky’s tes var att en mänsklig cell som är i toppform har en vibrationshastighet som ligger på en speciell frekvens, som i sin tur genererar ett antal millivolt, det finns lite olika data om hur många mV, men exempelvis så kan det se ut enligt nedanstående.

Vid sjukdom så sjunker cellmembran spänningen. Från 70 – 110 mV på friska celler, till 40 – 50 mV på sjuka celler och 15 – 30 mV på cancerceller. Tesen som han så småningom bevisade var att om man kan tvinga den sjuka cellen tillbaka till sin hälsosamma vibrationshastighet så börjar den också att stiga i energi varvid hälsan återkommer.

Vid lågfrekvent behandling kan man behandla 6 personer vid samma tillfälle, vid högfrekvent behandling (när man har väldigt bråttom, svår sjukdom etc) så behandlar man en och en. Idag byggs den bästa MWO’n av Hessel Hornveld i Holland.

Cancer:

Georges Lakhovsky såg utvecklingen av sjukdom som i huvudsak en kamp mellan värdcellernas resonanssvängningar kontra svängningar som härrör från patogena organismer/cancerceller och därför tillverkade han denna maskin på 1920-1930 talet i Frankrike, som kom att stå på olika sjukhus i hela Europa under 1930-1950-talet. Läs gärna hans egna Historia om sin uppfinning. Hans bok heter

Cellaktivering:

MWO:n återställer cellerna till ett mer vitalt tillstånd vilket ger ett friskare utseende av t.ex. en planta.

Genom att höja den oscillerande frekvensen för varje atom i t.ex. en planta, ökar vi hastigheten med vilken immunförsvaret fungerar och eliminerar de negativa toxiner.

MWO:n ökar syresättningen. Den ökar utsöndringen av slaggprodukter och hjälper t.ex. plantor att bli av med obalanser.

För att kontakta vår klinik och påbörja din resa mot hälsa, ring oss på 073-200 06 68 eller besök vår hemsida www.intravenöst.se. Vi är här för att hjälpa och tror att vi kan göra en positiv förändring i ditt liv. Artikeln är ett samarbete med HolisticAdam, och vi välkomnar alla frågor och förfrågningar via holisticadam@outlook.com. Befria dig från sjukdomar och omfamna en holistisk väg till hälsa med Intravenöst.se.

Befria dig från borrelia och kroniska sjukdomar med holistisk vård på Intravenöst.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här