Beställ viktiga dokumentärfilmer med svensk text och stöd vaken.se

Vaken.se har under cirka 10 års tid översatt olika dokumentärfilmer till svenska och sedan haft dem för beställning mot valfri donation. Detta är ett enkelt sett att dels stödja vaken.se och samtidigt få en sak att ge bort till en vän eller bekant som inte satt sig in i dessa ämnen ännu.

Filmerna skickas i utbildningssyfte och kostnaden är en donation av valfri summa och portokostnad. Pengarna går till fortsatt informationsarbete och aktivism.

Sätt in din donation på Plusgiro-kontot: 30 06 87-1 eller med betalkort/banköverföring. Ange ”Donation” samt samma e-postadress som du la in i orderformuläret på inbetalningens meddelande. Du kan även använda Paypal (info@vaken.se) för din donation.

Vi hoppas att dessa donationer inte bara ska täcka förutom tillverkningskostnaden, utan även övriga delar av Vaken.se:s verksamhet! En del av din donation går till skaparen av respektive dokumentärfilm, mindre produktioner kommer prioriteras.

Vaken.se har själva textat ett antal av dessa dokumentärfilmer till svenska för att fler människor ska kunna få ta del av informationen. DVD-skivorna ligger i plastfickor med omslag. Dokumentärfilmerna är från skaparna och upphovsrättsinnehavarna helt fria att sprida för utbildning och kunskapssyfte. De finns att se i sin fulla längd på både Youtube och flera andra webbsidor samt bittorrent trackers för helt fri nedladdning.

Om du själv vill översätta en viktig dokumentärfilm och sen sprida den via vaken.se så kan du höra av dig till oss i kontaktformuläret. Vi söker ständigt nya dokumentärer som behöver få spridning och vi är i stort behov av fler personer som hjälper till med detta idella arbete på vaken.se.

Klicka här för att beställa de dokumentärfilmer som vi idag har tillgängliga med svensk text.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here