Årets Bilderbergsmöte, nummer 57, var i Grekland som tidigare rapporterades. Med över 30 års jagande av Bilderbergsgruppen var Jim Tucker från American Free Press på plats och kom med en hel del intressant information.

Vi har även haft svenskar på årets möte, Carl Bildt och Jan Björklund. Detta enligt Carl Bildts egna blog.

”Hit kom jag tillsammans med bl a Finlands statsminister Matti Vanhanen och vår egen utbildningsminister Jan Björklund.

Som vanligt är det en blandning av politiker, näringslivsföreträdare och akademiker som möts för informella diskussioner kring olika utmaningar.”

I Carl Bildts eller Jan Björklunds kalendarium på Regeringens webbsida står det ”Inga engagemang rapporterade.”

Uppdatering!
Deltagarlistan för mötet har läckt ut. På denna ser vi Carl Bildt, Jan Björklund, Jacob och Marcus Wallenberg från Sveriges sida.

Om man granskar listan så kanske man ser framtida ”ledare”, precis som på Bilderbergsmötet 1991 med Bill Clinton som blev USA:s president året efter. Samma gäller mötet 2006 med Fredrik Reinfeldt som deltagare för att månader senare bli Sveriges stadsminister.

Deltagarlistan, Bilderberg 2009

En del av informationen Jim Tucker fick ut var att USA:s president Barack Obama skall få USA att gå med i Internationella brottmålsdomstolen för att kunna diktera USA med ”globala lagar”. Detta skall de försöka få igenom efter senatorvalet 2010 då de hoppas på att den skall bli mer vänsterinriktad.

Enligt Tucker sa våran egna Carl Bildt att man kan göra om Världshälsoorganisationen till en världshälsodepartment och Internationella valutafonden till globalt departement, under FN.

Även globala koldioxidskatter på bränsle rakt ned i FN:s fickor pratades det också om. Först en liten skatt som inte märks av, foten i dörren, för att sedan höja skatten.

Enligt Tuckers information röstade Irland ”fel” angående Lissabonfördraget men detta skulle lösas med att övertala politiska ledarna för att få till ett ja i höstens omröstning.

Angående hur ekonomin ser ut så föredrar Bilderbergarana, USA:s finansminister Timothy Geithner och Carl Bildt, en kort ekonomisk svacka och inte någon 10-årig lågkonjunktur. Bilderbergarna har sina industrier att försvara och en längre nedgång skulle slå hårt mot dom.

Om ”svininfluensan” var på agendan vet vi inte men det man har hört i media är att det stora utbrottet kanske kommer till hösten. Om det är skrämselpropaganda eller att det är en förvarning får vi se om ett par månader.

På den positiva sidan hörde man också ett par negativa kommentarer, från deras sida. Jim Tucker:

”Things are going bad for them, Americans are responding, Europeans are responding, and their program is being blocked.”

Flertalet reportrar har blivit arresterade kring Bilderbergsmötet. Komikern Charlie Skelton var där och rapporterade för tidningen The Guardian och var förföljd av civilklädda poliser och arresterad minst två gånger.

The Guardian: Charlie Skeltons Bilderbergsrapportering

American Free Press: Flash! Troublemakers Convention

Infowars.com: Bilderberg Wants Global Department Of Health, Global Treasury

Infowars.com, 18 maj: Bilderberg Fears Losing Control In Chaos-Plagued World

Daniel Estulin på The Corbett Report:

Jim Tucker på Alex Jones Show, 14 maj 2009:

Del 2/6Del 3/6Del 4/6Del 5/6Del 6/6

Jim Tucker på Alex Jones Show, 15 maj 2009:

Bilderberg 2009 har ägt rum

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här