Bilderberg 2009 – I Grekland?

stopp för korruption Den sanna historien

Förra årets möte var i Chantilly, Virginia i USA 5 till 8 juni. Några av deltargarna var Carl Bildt, SKFs VD Tom Johnstone, Maus Olofsson och Jacob Wallenberg för att nämna några.

[ 2008-mötets officiella deltagarlista ]

Årets möte har verifierats av James P. Tucker, Jr. och det kommer arrangeras i Grekland på Astir Palace Resort, (Troligen The Westin Athens*) mellan den 14 till 17 maj, om två veckor.

[ AmericanFreePress.ner – Plutocrats to Meet in Greece ]
[ Grreporter.info – The most powerful elite will meet in Athens ]
[ James P. Tucker, Jr. på Alex Jones show, mars 2009 ]

Vilka företagsledare och politiker från Sverige kommer vara på årets möte? Carl Bildt eller kanske någon nu okänd person som senare kommer i rampljuset, precis som när Fredrik Reinfeldt var på mötet 2006 månader innan han blev stadsminister?

Kommer massmedia, som skall vara bildande, rapportera om att över 100 personer på höga positioner möts och pressa deltagarana på vad som diskuterats eller blir det lika tyst som vanligt? Vet ens massmediajournalisterna om Bilderbergsgruppen? Behöver dom informeras?

* Anledning till misstanken om The Westin Athens är att det inte går att boka ett enda rum mellan 14 till 17 maj men inga problem före eller efter.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here