Alan Watt föddes och växte upp i en liten stad i Skottland för närmare 70 år sedan. Man upptäckte tidigt att han var ett s.k. ”specialbegåvat” barn. Redan vid mycket unga år slog det honom att alla familjer i staden tycktes ha samma problem och grälade om samma sak; bristen på pengar. Detta trots att Storbritannien varit en stormakt i över 1600 år och samlat på sig enorma förmögenheter.

Han frågade sig
var logiken fanns i detta och insåg snart att en överväldigande majoritet av tillgångarna ägdes av en rätt liten grupp familjer med kungafamiljen i spetsen. Alan började besöka stadens bibliotek redan i sjuårsåldern och gavs efter en del tjat tillträde till de äldsta historieböcker som bevarats.

När han jämförde dem med vad de fick lära sig i skolan insåg han att de nya böckerna var kraftigt censurerade och ibland direkt lögnaktiga. Han började bedriva intensiva studier i religion, historia och gammal esoterisk kunskap.

Han studerade de babyloniska, egyptiska och antika kulturerna ingående och fortsatte tvärs igenom hela världshistorien. Han började ifrågasätta vad som lärdes ut i skolan och så småningom blev det snarare så att han undervisade lärarna istället för tvärtom.

Man beslutade att flytta
honom till en högre skola eftersom han var alldeles för begåvad för den han gick i. Tanken var först att Alan skulle studera medicin men eftersom han också var något av ett musikaliskt underbarn så tog passionen för musiken så småningom över och Alan blev med tiden musiker på heltid. Han komponerade, spelade och arbetade i många år som studie och kompmusiker till andra artister. Något som tog honom världen runt där han fick träffa många celebriteter och även makthavare.

Vad några av dem anförtrodde honom fyllde honom med förfäran. Politiker, diplomater och tjänstemän förklarade för honom nödvändigheten av att reducera världens befolkning med över hälften, även om det skulle ske via krig och sjukdomar. Det blev snart uppenbart för honom att många av de mäktigaste personerna i världen utan tvivel var psykopater och inte skydde några medel för att driva igenom vad de ansåg vara nödvändigt.

Han fick veta att det fanns ”en större plan”, att skapa en framtida värld där endast människor som fyller en produktiv och lönsam ”funktion” i elitisternas samhälle skulle tillåtas leva. Den stora massan betraktades på det stora hela som ”dumma får” som måste ledas av en intellektuell maktelit.

En kvinnlig FN-delegat ursäktade t.o.m lidandet som människor i världen får utstå p.g.a västmakternas krig om oljan med att: ”Det är deras karma, de har valt att lida och dö där, så det är ingen idé att gråta över dem.”

Alan svarade: ”Om inte vi gråter över andra som lider, vem skall då gråta över oss när det är vår tur?

Med tiden insåg han att de flesta krig och revolutioner ingalunda var ett resultat av tillfälligheter eller olyckliga omständigheter, utan i själva verket oftast ett resultat av noggrant planerade aktiviteter av hemliga grupper bestående av bankirer, politiker, höga militärer och andra inflytelserika personer vilka vanligen förenades via frimurarorganisationer.

Han lärde sig snart att många av de kända forskare, författare och artister som verkade i världen i själva verket ofta sponsrades och utbildades av elitens tankesmedjor eller underrättelsetjänster. Många var sprungna ur det socialistiska ”Fabian society” eller ur ”The Tavistock Institute” en ledande tankesmedja för elitens propagandister.

En av dessa var Aldous Huxley, som skrev boken ”Brave New World” och vars tal vid universitet i Berkeley 1962 borde sända kalla kårar längs ryggraden på alla som förstår innebörden i det karln säger. Här är ett litet utdrag:

”En riktigt effektiv totalitär stat vore en där alla mäktiga, politiker och deras arméer av tjänstemän kontrollerar en befolkning av slavar som inte behöver undertryckas eftersom de älskar sitt slaveri.”

Ett slags smärtfritt koncentrationsläger för varje samhälle så att människor kan få sina friheter tagna ifrån sig och t.o.m gilla det tack vare hjärntvätt på medicinsk väg.

Alan övergav musikbranschen och började istället undervisa mindre grupper i historia, religion och politik. Han insåg dock att om han skulle kunna förmedla till människor vad som egentligen hade skett och skedde bakom kulisserna och vad som planerades för mänskligheten så måste han kunna presentera övertygande bevis.

Därför gjorde han något som de flesta människor aldrig gör.

    Han började läsa igenom elitens egna böcker och dokument.

Alan Watt läser ofta direkt ur elitisternas egna publikationer i sina program och vad vi får höra är minst sagt skrämmande:

All gröda ska patenteras, individuell odling och självförsörjning kommer i framtiden att förbjudas. Allt resande ska ske kollektivt, med hänvisning till ”klimathotet” ska individuellt resande succesivt förbjudas.

Monsantos framfart, FN:S Agenda 21 och Club of Romes publikation ”The first global revolution” ger klara fingervisningar om vad som väntar.

Eller som Alan själv brukar säga:

”Om du citerar direkt från elitens egna ord, då finns det inte mycket att debattera.”

Med sina enorma kunskaper i den esoteriska läran och elitens agendor fick han ett erbjudande om att bli återkommande gäst i radioprogrammet ”Sweet Liberty” med Jackie Patru i USA, ett samarbete som sträckte sig över närmare 10 år. Efter några år började rykten om Alans briljans sprida sig och plötsligt ville dussintals radioshower ha honom som gäst.

Numera har han erbjudits en egen show på RBN, där han hörs flera kvällar i veckan och utöver det så producerar Alan egna s.k blurbs där han förklarar elitens agenda och ofta citerar direkt ur deras egna böcker och dokument så att vi ska förstå att det han talar om är fakta, inte fantasier.

Alla revolutioner i världen som haft någon avgörande betydelse är skapade av eliten, hävdar Alan Watt. Det inkluderar också de s.k. kulturrevolutionerna.

Kvinnorörelsen sponsrades av bl.a Rockefellers för att få ut kvinnorna på arbetsmarknaden och därigenom splittra upp familjerna så att staten fick ta hand om en stor del av barnens fostran samtidigt som man kunde beskatta både män och kvinnor.

Flower power rörelsen syftade till att glorifiera droger och ytterligare separera ungdomarna från föräldrarna. Att slå sönder familjen är ett av elitens viktigaste mål. Familjen är de sista resterna av stamsamhället, förklarar Alan. Förr i tiden gick kunskaper i arv via familjen, idag får barnen och ungdomarna sin ”kunskap” från skolan, TV:n, tidningarna etc.

New Age-rörelsen syftar till att passivisera människor och få dem att fokusera bort från vad som verkligen pågår, hävdar Alan. Där får man lära sig att bara fokusera på det positiva och inte bry sig om det som är negativt.

Kulturer skapas uppifrån förklarar Alan, men vi ges illusionen att de kommer underifrån, från folket. Genom att alltid ligga steget före och effektivt infiltrera även välmenande rörelser ser eliten till att kontrollera alla sidor.

Den slutliga planen är att centralisera all makt via ett utsuddande av den nationella självständigheten. Varje student inom nationalekonomi vet att lagarna i ett land, kretsar runt det ekonomiska systemet; så du kan inte integrera ett ekonomiskt system och behålla din självständighet.

Europa ska bilda ”The United States of Europe”, Nord- och Sydamerika ”The American Union” Asien och Oceanien ”The Pacific Union” och Afrika ”The African Union.” Senare ska blocken slåss samman till ett och en totalitär världsregering bildas. Vad som planeras för mänskligheten är en mardröm, säger Alan.

Vi är från barnsben tränade att inte tänka själva, hävdar han. I stället matas vi med det som eliten vill att vi ska veta. Demokrati existerar bara i den obligatoriska indoktrineringen som barn får i skolan och via TV och tidningar. I realiteten styrs världen av en Oligarki, en relativt liten klick stormrika elitister med noll kärlek för mänskligheten.

De som lyckas genomskåda vad som händer kommer vanligtvis att avfärdas som dårar oavsett hur väl underbyggda deras argument eller källmaterial är. Istället kan man vara fullt förvissad om att ett inte oansenligt antal rabiata ”realister” och tillfällighetsteoretiker snabbt kommer att kasta sig in på arenan och förklara för alla ”foliehattar” och ”tomtar” hur det verkligen förhåller sig här i världen.

Med hänvisning till sin ”gedigna” akademiska ”skolning” och vad de lärt sig via TV kommer de att med liv och lust häckla och idiotförklara alla ”pajasar” som har mage att påstå något så löjligt som att de omstörtande händelser som sker på världsarenan är resultatet av någonting annat än olyckliga omständigheter och tillfälligheter.

Att de flesta människor inte VILL veta eller är redo att höra sanningen är någonting man måste lära sig att leva med. ”Att överhuvudtaget försöka diskutera med någon som inte ens tagit det första steget att genomskåda manipulationen och matrixen vi lever i är fullkomligt slöseri med tid och energi,” förklarar Alan.

Men för dem som vill veta är det viktigt att det finns andra informationskällor än den officiella propagandan. Därför skall vi vara evigt tacksamma gentemot människor som Alan Watt, som vigt sitt liv åt att beskriva en annan version än den som eliten dagligen matar oss med.

Forskaren Gerald Massey sammanfattade det hela mycket klokt:

”De måste finna det svårt de som tar auktoriteten för sanning istället för sanningen som auktoritet.”

Alla intervjuer som Alan gett samt hans egna ”blurbs” kan laddas ner gratis på hans hemsida. Han har dessutom gjort ett antal videos som också kan laddas ner gratis. Utöver det har Alan Watt skrivit tre böcker och producerat en dvd där han ingående och detaljerat förklarar betydelsen bakom symboler, ord och hur elitens agenda fungerar.

Alan Watts hemsidor hittar ni här:

http://www.cuttingthroughthematrix.com

http://www.alanwattsentientsentinel.eu/scandanavian/indexScandanavian.html

Skriven av Michael Delavante

Originalartikel på Sourze, Mannen som genomskådade världen

7 KOMMENTARER

  1. Känns som trovärdigheten föll pladask när ordet ”esoterisk” började användas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här