Alan Watt som själv arbetade högt uppe inom musikindustrin berättar om hur eliten använt musik för att genomföra sociala förändringar i samhället och hur detta går ändå tillbaka till Platons dagar.

 

cuttingthroughthematrix.com

2 KOMMENTARER

  1. cuttingthroughthematrix.com uppvisar det jag sett på liknande sidor, en total röra. Jag måste undra vad denna röra beror på. Röran beror antingen på att Alan Watt som gjort sidan inte har en klar tanke på vad de vill uppnå eller så tänker Alan Watt precis som röran visar.
    Fler alternativa webbisidor som drivs av en eller få personer personer har samma röra så det beror på något gemensamt och de hävdar jag är att det som framför inte är sant och då kan vad som helst dyka upp i röran. Det ska sägas att till vaken.se heder att den inte är rörig.

  2. Jag tror helt och fullt på Allan Wats. Och liknande tankar från andra har jag läst om tidigare.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här