Som Mänsklighet rapporterat tidigare, så tillhör Urban Ahlin, Socialdemokraternas talesman i utrikesfrågor, den fascistiska lobbyorganisationen Trilaterala Kommissionen, systerorganisation till Bilderberggruppen.

I dagens Aftonbladet kan man också läsa att Ahlin inte kommer ihåg vad han har pratat om med den amerikanske ambassadören i Stockholm. Socialdemokraternas trovärdighet undermineras ytterligare av att deras oförmåga att rensa ut fascister i ledande ställning. Socialdemokraterna har också haft ett långvarigt samarbete med den fascistiska lobbyorganisationen Bilderberg sedan 1960-talet, vilket man inte vill prata om.

På Wikipedias sida om Urban Ahlin kan man läsa följande: ”Ahlins erfarenhet av utrikesfrågor har gjort honom till en eventuell kandidat som framtida socialdemokratisk utrikesminister.”

Det skulle vara mer i överenstämmelse med sanningen att skriva: ”.. som en framtida svensk utrikesminister som representerar Bilderberggruppens och Trilaterala Kommissionens agenda.” – dvs det uppdrag som Carl Bildt har nu!

sv.wikipedia.org/wiki/Urban_Ahlin

Tankesmedjan Mänsklighet

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här