Vad hände egentligen när USA:s president Joe Biden och Tysklands förbundskansler Olaf Scholz möttes under en ”blixtvisit” i Vita huset i början av mars, utan presskonferens, varefter det dök upp stolliga alternativa teorier om terrorbombningen av Nord Stream?

De båda diskuterade just terrorbombningen av Nord Stream, som Seymour Hersh i februari avslöjade att Nato-länderna USA och Norge låg bakom.

Sedan fick CIA i uppdrag att ta fram en ”alternativ version” som kunde spridas i media i ett försök att få omvärlden att bortse från påståendet att det var Joe Biden som beordrat attacken.

Det hävdar nu Seymour Hersh i ett nytt avslöjande.

”Förbundskanslern hade flugit till Washington utan medlemmar från den tyska pressen ombord, ingen formell middag planerad, och de båda världsledarna skulle inte hålla någon presskonferens, vilket rutinmässigt sker vid sådana högprofilerade möten. Istället rapporterades det senare att Biden och Scholz hade ett 80 minuter långt möte, utan några medarbetare närvarande under en stor del av tiden. Det har inte gjorts några uttalanden eller skriftliga överenskommelser sedan dess av någon av regeringarna”, skriver Hersh.

Läs mer på swebbtv.se, CIA bakom bluffteorierna om Nord Stream – fick uppdrag efter mötet mellan Scholz och Biden

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här