Sverige marscherar på led mot totalitarism när en begäran från Folkhälsomyndigheten kommer om att införa covid-vaccinpass för alla inomhusevenemang med över 100 personer.

Över 500 personer lämnade omedelbart in klagomål till JO där de motsatte sig överträdelsen av kapitel 2, avsnitt 6 i den nationella grundlagen. Regeringen verkar dock nöjd med att tvinga fram förslaget som skapar ett apartheid-samhälle enbart för att lindra den ”rädsla som de ”vaccinerade” har för att sitta nära de ”ovaccinerade”. Det handlar om säkerhet, säger kulturminister Amanda Lind.

I ytterligare en invertering av vaccinvetenskap och grundläggande logik som liknar den där de vaccinerade hotas av de ovaccinerade, uppgav FHM: s generaldirektör Karin Tegmark Wisell att FHM rekommenderar att alla som visar symtom på covid-19 bör testas, oavsett om de har vaccinerats eller inte – vilket är ett annat brott mot lagen om påtvingad fysisk intervention.

Svenska läkare reagerar på covid-vaccinforskningens bombnedslag
Den tidigare regiondirektören för Texas-baserade Ventavia har vittnat om att företaget både förfalskade data och var långsamma med att följa upp rapporter om biverkningar i sitt arbete med Pfizers fas-3 covidvaccin-studie.

När man rapporterar covidvaccin-vinster hos de stora tillverkarna som uppskattningsvis når 1000 dollar per sekund, skulle forskningsbedrägeri kunna påskynda tidslinjerna för fas 3-studierna och leda till större vinster.

Forskningsavslöjandena som publicerades av British Medical Journal denna månad har orsakat massiv oro bland en grupp svenska läkare från lakaruppropet.se som fördömde det påstådda bedrägeriet i ett pressmeddelande. Dr. Nils Littorin tror att de oegentligheter som uppstått kring Ventavias del av vaccinstudien sänker förtroendet för hela studien. Dr. Nils Littorin betonade också vikten av en opartisk granskning av de forskare som producerar Pfizers studiematerial. Han sa: ”Ska man massvaccinera hundratals miljoner barn världen över, då kan man inte ha data som tagits fram på ett tveksamt sätt, det är fullständigt oetiskt”.

Vaccinförespråkare medger att covidsprutorna inte fungerar

När nu de europeiska protesterna mot covidvaccin-fascism och hälsoapartheid är inne på sin sjätte månad, har världens två främsta förespråkare för de dödliga covid-injektionerna äntligen erkänt att de inte fungerar. Under en tv-intervju log miljardären och vaccininvesteraren Bill Gates med glädje när han talade om den död och förstörelse som pandemin orsakade. ”Vi hade inga vacciner som blockerade överföringen”, sa han och blev allvarlig efter sitt förrymda skratt. ”Vi fick vacciner som hjälpte dig med din hälsa, men de minskade bara överföringarna något”, tillade Gates.

Dessutom gav Anthony Fauci, den ökända hundmisshandlaren och rådgivaren till president Biden, New York Times sin åsikt om situationen i Israel där nästan hela landet har vaccinerats. ”De ser en avtagande immunitet inte bara mot infektion utan mot sjukhusvistelser och i viss mån död”. sa Fauci exalterad, ”som nu börjar involvera alla åldersgrupper.” Trots Faucis påståenden i februari förra året om att alla tre covid-vacciner var 100% ”säkra och effektiva” rapporterar läkare och sjuksköterskor över hela världen att sjukhusen översvämmas av fullt vaccinerade offer. Enligt den tidigare New York Times-journalisten Alex Berenson, som analyserade officiella brittiska regeringsdata, har dubbelt så många vuxna under 60 år dött som sina ovaccinerade kamrater under det senaste halvåret.

Regeringar trappar upp våldet mot hälso- & frihetsdemonstranter
Det ständigt växande motståndet mot det medicinska tyranniet i Europa har mötts av brutala nivåer av förtryck i större städer som Rotterdam, där polisen öppnade eld mot demonstranter, minst två personer dödades och dussintals skadades i helgen.

Med en ny våg av nedstängningar/lockdowns och obligatoriska eller påtvingade covid-vaccinationer och pass som påtvingas Österrike, Belgien, Nederländerna och det franska utomeuropeiska territoriet Guadeloupe översvämmades gatorna förra helgen med miljontals medborgare som protesterade mot den kriminella politik som inte har gjort något för att stoppa den så kallade covid-pandemin men som har resulterat i massiv ökning av regeringens makt.

Polisförtrycket med vattenkanoner, tårgas, pepparsprej och fysiska attacker mot demonstranter visas nu när regeringarna blir allt mer desperata inför verkligheten att deras inblandning i medborgarnas hälsosuveränitet bara har lett till katastrof med olagliga nedstängningar, misslyckade experimentella covidvacciner och maskering samt förstörelse av konstitutionella rättigheter.

Eftersom de motsatt sig de obligatoriska injektionerna för sjukvårdspersonalen och covid-hälsopass har folket i det franska utomeuropeiska territoriet Guadeloupe fått se det svart på vitt och har plundrat en vapendepå i Pointe-a-Pitre. Flertalet fackföreningar har också organiserat strejker för att utmana de olagliga covid-restriktionerna och den karibiska öns administratörer ber om hjälp från Frankrike för att stoppa motståndet mot medicinsk tyranni.

Utegångsförbud har införts för befolkningen medan öns regering inväntar att omkring 200 poliser och gendarmer från fastlandet ska anlända som en makt demonstration för att dämpa oroligheterna och avskräcka strejker och protester från att sprida sig till andra franska karibiska territorier.

Video producerad av MEC21 och ThessA i samarbete med vaken.se.

Stötta MEC21 via gofund.me eller buymeacoffee.com/MEC21
Fler svenska program på MEC21:s bitchute-kanal
Deadline för att få slut på friheten i Sverige

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här