Rolf Steyer, professor inom psykologi, har tillsammans med Gregor Kappler, data-analytiker och forskare, analyserat vaccinationsgrad och dödlighet i de 16 tyska förbundsländerna från vecka 36 till 40 denna höst.

Om vaccinen fungerar borde dödligheten vara lägre ju högre vaccinationsgrad. Deras analys visar dock det omvända. Som framgår av diagrammet, så har de två delstater med lägst vaccinationsgrad, Sachsen och Thüringen, lägst dödlighet.

 

Ur rapportens sammanfattning:

Korrelationen mellan överdödligheten i de federala staterna och deras vaccinationsfrekvens viktat med det relativa antalet invånare i federala staten är 0,31. Denna siffra är förvånansvärt hög och skulle vara negativ om vaccinationerna hade minska dödligheten. För den aktuella perioden (vecka 36 till vecka 40, 2021) gäller: Ju högre vaccinationsgrad, desto högre överdödlighet. Med tanke på de kommande politiska åtgärderna för att minska viruset är denna siffra oroande och måste beaktas om ytterligare politiska åtgärder ska vidtas i syfte att öka vaccinationsfrekvensen.

Av: specialistläkare

checkfact.org

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här