Oljepriset har sedan länge trissats upp med kriminella och terroristiska metoder genom de amerikanska oljeoligarkerna. Man drog in Israel och arabvärlden 1973 i ett onödigt krig för att ha en anledning att höja oljepriset. Oljemagnaterna har sedan dess spridit lögn, att oljan skulle ta slut. Därför har också den lögnaktiga och ickebevisade myten spridits, att olja produceras av fossiler. I själva verket är oljan abiotisk, d.v.s. produceras av icke levande, icke biologiska ting. Återigen är det ryska forskare, som banat vägen för denna viktiga forskning.

” Frågan om hur kolväten har uppstått har varit föremål för diskussion en längre tid. Inte minst från ryskt håll har forskare hävdat att olja och gas kommer från jordens inre, och inte alls från sammanpressade växt- och djurdelar.

Professor Vladimir Kutcherov vid avdelningen för energiteknik på KTH i Stockholm har tillsammans med kollegerna Anton Kolesnikov och Alexander Goncharov simulerat processen med tryck och värme i jordens inre, en process som genererar kolväten.

– Det råder ingen tvekan om att vår forskning bevisar att råolja och naturgas uppstår utan inblandning av fossiler, säger Vladimir Kutcherov i ett pressmeddelande. Alla typer av bergarter kan utgöra depåer för olja.” skriver NyTeknik den 31 aug 2009.

Läs mer på whitetv.se