Clas Svahn och Dagens Nyheter fortsätter sin mobbningskampanj mot Vaken.se och oliktänkande. Först var det Kristina Lindquist som angrep Vaken. Nu Clas Svahn.

Med stigande obehag ser vi hur DN är den stora som angriper den lilla, som inte får en chans att försvara sig i det publika rummet. Man sparkar utan samvetskval och man sparkar hårt. DN kan hävda vad som helst men låter inte andra åsikter få komma till tals.

Angreppen visar att DN känner sig alltmer trängd av sanningar. Clas och DN kan hävda vad som helst, förtiga information som slutna ostron, utan att behöva belägga att det är sant. Man vågar inte ta en öppen debatt vilket är väldigt avslöjande. De hävdar saker som inte stämmer med vetenskapen eller verkligheten utan reprimander. DNs ledning står vid sidan om och hejar på. Vem mer står där?

Det är DN som behöver hjälp. Offret är starka nog. De har lärt sig hantera lögner och sparkar från ett samhälle på glid. De vet vart sanningens skåp står. I en tid när sanningar kommer komma på löpande band (det har bara börjat) och ge Vaken rätt kommer DN behöva hjälp.

Även om jag och andra varit hårda mot DN är det säkert många på min sida av staketet som gärna kommer till DN och ger vår bild av verkligheten med avsikt att skapa insikt och samförstånd. Vår hårdhet handlar om självförsvar och att sätta ner foten.

Clas kan gärna tro på sina sagor; om att det inte finns någon maktelit, att den officiella förklaringen för 11 september är korrekt, att vaccin är helt ofarliga. Men hur länge ska han hålla fast i dessa myter när andra i samma lag börjar segla ifrån honom? För den som hänger med i riktiga nyheter, alltså följer nyheter från utlandet och inte bara läser DN, vet att allt fler inom ”main stream” media öppet talar om det som sägs på Vaken.se.

Om Dagens Nyheter menar allvar med yttrandefrihet och demokrati så skulle man låta det som sägs på Vaken.se få komma med i deras kanal. Man skulle våga ta debatten. Och en sak till, glöm det där med antisemitism. Ingen går på det längre.

Av: Pål Bergström

palbergstrom.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här