En av de ledande figurerna i projektet ”Andra Nürnberg” som syftar till att ställa leverantörerna av Wuhan-coronaviruset (COVID-19) ”pandemin” till svars för deras brott mot mänskligheten, den tyska advokaten Dr. Reiner Fuellmich, som greps som vedergällning och nu ställs inför rätta, har delat en uppdatering om sin rättegång.

Dr. Fuellmich, som för närvarande sitter i ett fängelse i Göttingen anklagad för förskingring, har hittills närvarat vid fem rättegångsdagar. Medborgarjournalisten Daniela Goeken, som var närvarande vid alla fem rättegångsdagarna, rapporterar att Dr. Fuellmichs gripande var en ”konspiration, en samordnad aktion av många personer för att döma honom till inaktivitet.” Dr. Fuellmichs kollegor i Corona Committee deltog i en ”människojakt” mot honom, samverkande med åklagarsidan för att verkställa hans gripande.

”De drog sig inte för att locka honom någonstans, ställa fällor för honom, bjuda in honom till evenemang bara för att få möjlighet att gripa honom,” säger Goeken. ”Eftersom det uppenbarligen inte var möjligt att lagligt gripa den anklagade, eftersom han befann sig i ett icke-europeiskt land och det fanns ingen internationell brottslig arresteringsorder.

”Hur kan den här typen av ’människojakt’ ske i ett civiliserat land som Tyskland? Varför tillåts klagande, som egentligen är helt vanliga medborgare, att aktivt hjälpa till att arrestera och fängsla personen de har anmält?” tillägger hon, och påpekar att Dr. Fuellmich inte är en brottsling, och att detta är en civil angelägenhet – så varför människojakten?

Förebyggande häxjakt
Angående rättegången, det ”brott” som Dr. Fuellmich anklagas för att ha begått kan lätt avhjälpas. Han säger att han kan betala tillbaka det han lånat från Corona Committee-kontot så snart hans egendom har sålts.

Det avslöjades också att den brottsanmälan som lämnades in mot Dr. Fuellmich undertecknades den 2:a september 2022, innan något påstått ”brott” ens hade begåtts. Hur kan detta hända? Och viktigare, har detta slag av händelse någonsin inträffat tidigare?

När Dr. Fuellmichs hus såldes fick han inte ens möjlighet att betala tillbaka det han lånat eftersom klagarna på något sätt lyckades få pengarna ”överförda till ett av deras egna konton,” förklarar Goeken.

”Föreställ dig det för en stund, folk lämnar in en brottsanmälan ’i förebyggande syfte’ och sedan ser till att den anklagade inte har något annat val än att faktiskt begå ’brottet,'” lägger hon till. ”Handlar detta ens om pengar, eller ligger det något helt annat bakom?”

En av anklagarna, Viviane Fischer, gav förvirrande vittnesmål under nästan två hela rättegångsdagar, där hon föreslog att Dr. Fuellmich stal pengarna, men kunde inte återbetala dem eftersom intäkterna från försäljningen av hans hem stals av Fischer och de andra anklagarna.

På den fjärde och femte dagen av rättegången gjorde Fischer vilda anklagelser mot Dr. Fuellmich angående vad han gjorde med pengarna, utan att kunna förklara korrekt att de initialt togs för att skydda dem från statlig beslagtagning. Under processen gjorde Fischer sig själv illa ut efter att en chattlogg visades på en skärm där Dr. Fuellmich frågade Fischer om hennes del av skyddspengarna, vilket hon medgav var ”redan borta.”

”Det ser nästan ut som att du har använt upp dessa pengar?” frågade domaren då Fischer, till vilken hon svarade med olika ursäkter.

”Vi står inför ett pussel,” förklarar Goeken om hur fallet mot Dr. Fuellmich började falla isär vid denna tidpunkt i rättegångsförhandlingarna. ”Men vad vi kan se är att det är en konspiration. Det är en samordnad aktion av många människor som i slutändan har lett till att den mest aktiva medlemmen i en liten gemenskap av sanningssökare … nu döms till absolut inaktivitet och är helt maktlös i ett högsäkerhetsfängelse och behandlas som en allvarlig brottsling.”

Goekens fullständiga uppdatering av rättegången finns tillgänglig på Truth Summit.

naturalnews.com

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här