Sexleksaker har genomgått lite av en revolution de senaste åren. Anledningen till detta stavas: el-leksaker. Alltså, sexleksaker som stimulerar med el. Fördelarna med dessa sexleksaker är många – läs vidare för att ta del av några av dessa fördelar som har förändrat marknaden och gjort sexleksaker ännu mer populära.

Ett annat namn är electro-sexleksaker – eller bara electro-sex. Strömförsörjningen i leksakerna sitter antingen inne i själva apparaten alternativt en extern box. Här kan du sänka/öka styrka och frekvens. Allt efter dina personliga önskemål.

Kommer från sjukvården – helt ofarligt

Iden med sexleksaker som ger elektriska pulser kommer egentligen från sjukvården. Tack vare svag och helt ofarlig ström spänns musklerna i kroppen för att i nästa stund slappna av. Det är denna avslappning som är mycket njutbar.

Det kan kännas obehagligt med elektriska pulseringar på intima platser till en början. Detta är emellertid helt ofarligt vilket är värt att komma ihåg. Strömmen är mycket låg och på inga sätt farligt för kroppen.

Djupare stimulans

Stimulansen med electrosex leksaker är djupare och mer intensiv än hos vanliga sexleksaker. De kan användas både själv eller tillsammans med en partner.

Med en partner kan ni ställa in så att ni samtidigt och tillsammans upplever det pirr som uppstår när ni rör vid varandra och påverkas av elen. Detta görs genom att använda klisterlappar som ni sätter på kroppen. Strömmen hoppar mellan klisterlapparna och ni upplever njutning i omgångar eller internvaller.

Börja med electrosex utanpå kroppen

För dig som är nybörjare är detta ett perfekt sätt att börja på – stimulans med elektricitet utanpå kroppen. Senare kan ni köpa dildos, pluggar och stavar och andra sexleksaker som används inuti kroppen vilket kan ge en ännu högre njutning och stimulans.

Högre kostnad men mer njutning

Kostnaden för dessa leksaker är visserligen något högre. Räkna med att betala en tusenlapp eller mer. Men njutningen är helt annorlunda. Många som testat dessa leksaker går aldrig tillbaka till vanliga – skillnaden beskrivs av många som enorm!

El-leksaker – djupare stimulans än vibration

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här