I fredags höll Sveriges nya regering en pressträff där man uppmanade folket att ”spara el”. En av dem som deltog var Energimyndighetens generaldirektör Robert Andrén, som hade den globalistiska Agenda 2030-symbolen på sitt kavajslag, märket för ”de globala målen”.

Samma symbol som WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus bär på sin kavaj.

– Vi har haft en kampanj som handlar om att minska kostnaden i grund och botten för enskilda användare, hushåll och företag. Den handlar om att dämpa priserna genom att vi inte förbrukar så mycket som vi vanligtvis gör, sade Robert Andrén under fredagens pressträff.

Men att Energimyndigheten följer globalistplanen Agenda 2030 är ingen nyhet. Det skriver man öppet på sin hemsida.

”Inom ramen för vårt uppdrag verkar vi för att de nationella miljökvalitetsmålen nås. Vi arbetar även med att integrera FN:s globala hållbarhetsmål, Agenda 2030, i vår verksamhet. Vi har kartlagt vilka mål vår verksamhet har påverkan på och kan se att vi främst påverkar följande mål i agendan”, förklarar myndigheten i en artikel från maj 2022 och räknar bland annat upp ”jämställdhet” och ”hållbara städer och samhällen” som sina mål.

”Vår verksamhetsidé är att Energimyndigheten leder samhällets omställning till ett hållbart energisystem… År 2030 ska våra utsläpp av koldioxid från resor ha minskat med minst 50 procent jämfört med år 2018”, klargör man bland annat också.

Läs mer på swebbtv.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här