Fd muslimen Mona Walter: Jihadisterna i Sverige måste stoppas

Syrien jihadist europeiska jihadister Mona Walter

Mona Walter säger att jihadister kränker avhoppade svenska muslimers demokratiska och mänskliga rättigheter. Problemet är även att den svenska Regeringen inte har en aning om vad de håller på med, menar Walter. Istället för att skydda människors åsiktsfrihet och rätt att välja religion, eller att lämna en religion som Islam, försöker Regeringen förtrycka de som kritiserar Islam samtidigt som de vänder bort blicken från övergreppen mot ex-muslimer och islamkritiker. En särskilt utsatt folkgrupp i Sverige är kristna somalier.

Läs mer i Dagen: Kristna somalier i Sverige dödshotas efter att ha hängts ut i filmer

Lösningen på båda dessa problem är att byta ut den svenska Regeringen och att förvisa kriminella jihadister. Hon tillägger att om jihadisten är en etnisk svensk ska denne tjäna av sitt straff här i Sverige eftersom denne inte har ett annat ursprungsland.

Mona Walter säger:

”Vi måste i nästa val rösta fram en regering som kan stifta nya lagar där vi kan upphäva islamisternas/jihadisternas uppehållstillstånd och medborgarskap samt utvisa dem till sina ursprungsländer.”

Orsaken till att framför allt Socialdemokraterna inte sätter gränser mot den extremislamska utbredningen i Sverige handlar om att fiska efter röster inför riksdagsvalen, anser Walter, men dessa politiker vet inte vad de håller på med. Utvecklingen är extremt farlig och den går åt fel håll.

Läs mer på newsvoice.se

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here