Flera oklarheter kring Bostonattentatet

Något är fel med gammelmedias bild av attentatet i Boston. Frågorna är flera och obesvarade. Exempel på information kring Boston som media borde rapportera:

* Enligt de misstänktas mor hade FBI följt dem i flera år.
* FBI ljög när man höll presskonferens och gick ut med bilder och en uppmaning att hjälpa till att identifiera Tamerlan and Dzhokhar Tsarnaev. De visste vem männen på bilderna var.
* Tamerlan Tsarnaev uppges ha blivit skjuten till döds under en eldstrid med polisen. Ändå finns bildbevis på att han är i polisens förvar och sätts i en polisbil (se ovan). Tamerlans moster eller faster (aunt) Maret Tsarnaeva säger sig vara helt säker på att det är han.
* Ruslan Tsarni, farbror till bröderna, var gift med dottern till en ledare inom CIA Graham Fuller. Han är utpekad av whistleblower Sibel Edmonds tillhörande USAs ”shadow government”.
* Tamerlan ska ha blvit hjärntvättad av en armenier vid namn Misha. Den uppgiften går inte att verifiera. Till och med AP erkänner; ”Efforts over several days by the Associated Press to identify and interview Misha have been unsuccessful”. Misha kan mycket väl ha varit hans handledare från CIA.
* På platsen för sprängningen fanns säkerhetspersonal med en oklar roll. Inte minst att de strax före lämnat platsen för explosionen och att de bar ryggsäckar som liknar den som ska ha burit bomben.
* Uppgifter säger att man samtidigt genomförde en övning med bl a bombhundar.
* Ett vittnesmål hämtat från lokalradion i Boston hävdar att Tamerlan blev påkörd av en SUV polisbil.

Originaltext: palbergstrom.com

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here