Följ Partiets De Frias resa till Watford & Bilderberg 2013

Bosse Jonsson & Alex Jones

Följ dem online:

Twitter (Realtidsuppdateringar bilder och kortare meddelanden)
Bambuser (se nedan LIVE – varierande tider*)
Bambuserkanal (*Om man missar direktsändningen)
Vaken.se (Daglig avrapportering/summering)
Youtube (Sammanställda videoklipp kommer laddas upp nån vecka efter resan)
Facebook (Bilder och kommentarer från dem om Bilderberg 2013)

Your browser does not support iframes.

defria.se

OBS – Denna nyheten kommer kontinuerligt uppdateras under reportrarnas resa till Bilderbergmötet 2013.

Dag 1, 6:e juni: Bosse och Daniel från Partiet De Fria rapporterar åt Vaken.se direkt på plats utanför London, där årets Bilderbergmöte hålls:

En bra samling människor anlände idag till området avsett för demonstranter, alternativ press och en del mainstream journalister.

Varmt och soligt väder utan chemtrails. Vi har sett kändisar som Luke Rudkowski från We Are Change (intervju inbokad med honom imorgon), Alex Jones (totalt omringad av fans) fick vi på bild.

Vi har träffat många intressanta personligheter på plats, både sådana som vill intervjua oss och folk som vill bli intervjuade av oss. Mark Anderson från American Free Press kommer vi att göra intervju med imorgon/eventuellt på lördag. Han intervjuade oss och vår vän Shanti Ritam (medlem i Partiet De Fria).

Polisen på plats har varit rätt ”snälla” dock fick G4S muddra oss innan vi blev insläppta på den avsedda platsen vid huvudentrén.

Charlie Skelton från The Guardian var på plats, vi utbytte några ord. Han kände igen mig (Bosse) så vi snackade lite grann och jag berättade om Partiet De Fria. Vi får se om The Guardian kommer skriva om oss.

Vi gav intervjuer till BBC (radioprogram), The Times (sedvanlig papper å penna intervju) och berätta mer om hur svensk massmedia undviker att rapportera om Partiet De Fria och ämnen så som Bilderberggruppen osv.

Russia Today (tv-kanal) var också på plats, återstår att se om vi kan få till en intervju med dessa. Var nån ny reporter jag ej kände igen, inte Laura (Emmett) Smith som jag och Shanti haffade i St Moritz.

För Daniel Nordberg har resan varit ögonöppnande och han springer runt med kamera i högst hugg för att göra intervjuer, fota, och nätverka i PR-syfte å Partiet De Frias vägnar.

Just nu sitter vi på hotellrummet och laddar de tre batterierna vi har för filmkameran som VAKEN.se så generöst lånat ut, samt mobiltelefoner osv.

Vi kommer ha mer videoklipp bilder m.m att presentera när vi kommer hem.

Dag 2, 7:e juni:

En mulen halvsolig dag. Alex Jones gjorde entré till fansens stora förtjusning. Tillsammans med Paul Joseph Watson tätt i hälarna. Idag tog dom sig mer tid att prata med folket på plats. Jag gav Alex Jones ett papper med info om Partiet De Fria och han sa att Infowars ev vill köra nån intervju. Vi får se. David Icke kom också idag. Han sa själv att han kände sig som Drottningen vad han nu menade med det antagligen menade han mottagandet av alla på plats. Gav även David Icke ett papper med info om partiet. Idag var det mer folk, och imorgon skall Alex Jones, icke och Nigel Farage hålla tal enligt rykten. I så fall kommer vi filma detta.

Mvh
Bosse & Daniel / Exklusivt för Vaken.se

Dag 3, 8:e juni:

Vi anlände till The grove runt nio och vi uppmärksammade direkt ökningen av säkerheten på plats. Mycket mer kontroll och många fler poliser. När vi kom in på området började vi intervjua olika personligheter och vi deltog själva i ett antal intervjuer, vi blev intervjuade live via ett webbradioprogram vilket var extremt fumligt då internetuppkopplingen dom hade var via mobil och strömmen via ett elverk, men det gick bra.

Vi pratade en hel del med folk för att höra deras åsikt om UKIP och dom flesta ansåg det vara ”Controled opposition” dock verkar alla vara eniga om att ett utträde ur EU är ett måste för alla europeiska länder.

När klockan var strax före fem och David Icke och Alex Jones skulle upp för en timmes tal var, så var det strax över 2000 personer på områden och runt 500 som stod längs med vägen utanför i väntan på att få komma in.

Dag 4, 9:e juni:

Vi anländer till The Grove vid tiotiden och det är kanske 100 personer på plats som filmar och gapar när Bilderbergdeltagarna slussas ut genom huvudentrén.

Vi har under dagen gjort ett par till intervjuer vilket var intressant, även pratat med polisen och en del med hotellpersonalen som vid stängning befann sig kring demonstrationsområdet.

Intressant var att precis vid stängning gjorde brittiska BBC ett försök till smutskastning då dom klädde ut några personer för att förlöjliga eventet, med sina egna kameror och reportrar. Folket på plats körde bort dom direkt och BBC fick se sitt försök som ett stort misslyckande 🙂

Nu är det dags för hemresan och vi är tillbaka på hotellet för att packa grejerna för att sedan runt elva tiden ta tåget till flygplatsen.

Det har varit en ögonöppnande resa med många långa intressanta samtal och en bra stämning under hela resan!

Nu är vi redo för Almedal v.27 och förhoppningsvis kan vi försöka konfrontera några av dom svenska Bilderbergdeltagarna!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here