Folkets Ting vill få ett slut på de lögner och den korruption som Sverige idag styrs av. Vi tror på att återinföra våra gamla seder av att hålla ting, samlas och låta folket själva besluta hur vi ska lösa de problem vi står inför. Vi har precis fått igång vår nya programvara, där vi kan lägga in stämningar mot korrumperade myndigheter och myndighetspersoner.

Alla som upplever att de eller någon annan/andra blivit utsatta för maktmissbruk kommer att kunna göra en anmälan, antingen med text eller med en video.

Ni måste också garantera att ni inte har svurit trohetsed till något hemligt sällskap, eller har blivit betalda för att på verka detta forum i en speciell riktning.

Efter att vi genom gemensam omröstning bestämt om vi ska gå vidare med en anmälan eller inte, kommer den om den blir accepterad att gå in i en förbättringsfas på en månad, där alla deltagare kan komma med kommentarer och förslag till förbättringar av anmälan, samt hjälpa till med att samla in bevismaterial. Den anmälde kommer också att bli delgiven och få möjlighet att försvara sig på samma sätt. Sedan går anmälan in i en diskussionsfas där alla kan komma med för- respektive motargument. När detta är klart kommer vi att arrangera en omröstning där samtliga deltagare antingen direkt, eller med hjälp av sina delegater kan avgöra om den anmälde är skyldig till anklagelserna eller inte.

Om hen/denne anses vara skyldig kommer vi sedan att ha omröstning om vilka sanktioner som ska genomföras. Alla kan komma med förslag på detta och det förslag som får mest röster kommer att vinna.

Vi kommer att:

– Varje halvår rösta fram tre politiska frågor som vi tillsammans fokuserar på att driva, eller om vi ska fortsätta att driva en redan aktuell fråga.

– Samlas fysiskt och hålla storting en gång i månaden, där alla är välkomna att delta. De som inte kan delta fysiskt kan göra det online.

– Mötas en gång om året under en veckas tid och jobba mer intensivt med de frågor som är aktuella.

De frågor som är aktuella för omröstning och fokus just nu är:

  • Stoppa korruptionen i Sverige
  • Stoppa 5G i Sverige
  • Hälsofrihet och äkta sjukvård i Sverige.

Vi är en ideell organisation där alla donationer går till vårt arbete med att återföra vårt land till värdighet, hälsa och demokrati. Hur vi använder de pengar vi får in beslutas av er genom demokratiska omröstningar!

folketsting.se