Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund granskas

I en video granskas Folkhälsomyndighetens presschef Christer Jansons psyops-bakgrund. Janson har en bakgrund som expert inom psykologisk krigföring (psyops) med utbildning från Försvarsmakten. Analysen är gjord av Danijel alias Zakleo Se Bumbar.

Christer Janson säger en del anmärkningsvärda saker till Dagens Media i artikeln
“FHM-chefens hyllning: ‘Det är tack vare medierna som vi nått våra mål’” i egenskap som preschef:

“Flera av våra medarbetare har mött arga reportrar. En del har sagt att vi är inkompetenta. Då har jag talat med deras chefer och det har alltid löst sig.”

Läs mer på newsvoice.se

1 kommentar

  1. Det är verkligheten i ett nötskal. Makten med media är grym. Det är så här despoter fått makten i världen. Stalin, Hitler Pol Pot, Mao. Vi människor borde vakna men det gör vi inte vi tror ju på dessa dårar. Hur lyckas man få en hel värld att stänga igen klimatet influensan, det är dåraktigt. Människans sunda förnuft är nu borta. Det är inga fler avlidna än något annat år, cirka 15 000 avlidna sedan starten för 1,5 år sedan. Det är ungefär 1 miljon som insjuknat i denna influensa i Sverige, det är mindre än tidigare influensor som svininfluensan, fågelinfluensan detta är sjukt. Är vi så dumma idag så vi inte ser verkligheten. Förra året av de som avled under 50 år var det 113 personer. Varje dag avlider det cirka 260 personer. Samma sak med klimatet det har inte ändrat sig över huvud taget. Det är skojare som tjänar på detta och sitter nu i sin kammare och hånler. Bra gjort, vi människor vill bli lurade.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here