[ Ladda ned video från föredraget i sthlm 27 november. Ian R. Crane in Stockholm 2008 – VAKEN.SE ]

Vill du veta mer om FN/EUs planer att förstöra det ekologiska jordbruket och utplåna den komplementär- och naturmedicinska branschen?


Föredraget hålls i Bagarmossens Folkets Hus Torsdagen den 27
november (år 2008) kl 18:00-21:00 Pris: 80kr, betalas i dörren.

Stockholm: 27 november, Örebro: 29 november, Göteborg: 30 november
[Flyer Stockholm] | [Flyer Örebro] | [Flyer Göteborg]
Dela ut den till vänner och bekanta.

Föredrag om Codex Alimentarius och Den Nya Världsordningen Codex Alimentarius, (latin ”boken om livsmedel”) är namnet på regelverket för livsmedel inom FN:s ramar. Programmet är gemensamt för Food and Agriculture Organisation (FAO) och Världshälsoorganisationen (WHO) som i Sverige ansvaras av Livsmedelsverket.

Ian R. Crane, en engelsk oberoende forskare kommer att föreläsa om sambandet mellan våra livsmedelslagar och den nya världsordningen där transnationella företags intressen ställs framför folkets hälsa. Där FAO och WHO används som verktyg för att tvinga mänskligheten till att äta genmodifierade grödor, hormonbehandlat kött och kemiskt framställda mediciner.

Enligt Crane vill man eliminera alternativa mediciner, alternativ läkekonst och ekologisk odling. Genom dyra och obligatoriska tester av livs- och läkemedel innebär en total kontroll av marknaden. Som ett exempel kan nämnas att redan nu vill det svenska Läkemedelsverket förbjuda preparatet LitoZin, tillverkat av ekologiskt odlade strandnypon, eftersom detta populära kosttillskott, enligt myndigheten, felaktigt kan uppfattas som ett läkemedel.

Codexkommissionens riktlinjer är ännu så länge inte bindande för de länder som ingår i World Trade Organization (WTO), men enligt Crane och andra källor kommer de att gälla som global och obligatorisk standard från och med 31 december 2009 om kommissionen får som den vill.

Den oberoende engelska forskaren, förkämpen och föredragshållaren Ian R. Crane är ett välkänt namn i England bland människor som är villiga att utmana sin uppfattning om verkligheten och som är intresserade av att få ta del av viktig information som inte presenteras i de förhärskande medierna. Med ett förflutet som chefstjänsteman inom oljeindustrin håller Crane numera föredrag och skriver om de geopolitiska nät som just nu vävs samman i världen med ett särskilt fokus på USA:s ledarskap och ”The New World Order”, den styrande elit som vill införa kontroll av mänskligheten och de globala resurserna.

Föredraget kommer att hållas på engelska, men hjälp med eventuell översättning kommer att finnas under frågestunden.

Ian R. Cranes föredragsturné i Sverige är ett samarbete mellan Vaken.se i Stockholm, Back to Being i Örebro och Anarchos i Göteborg.

Varmt välkomna!

Obs, föredragen ägde rum år 2008.

Stockholm
Plats: Bagarmossens Folkets Hus
Datum: Torsdagen den 27 november
Tid: 18:00-21:00
Pris: 80 kr
Bokning: Förbokning är ej nödvändig. Du kan förboka biljett via info@vaken.se. Ni kan även betala er biljett i förskott på PlusGiro: 30 06 87-1, ange ert namn som meddelande.

Örebro
Plats: Studion i Conventum, Olof Palmes torg 1
Datum: Lördagen den 29 november
Tid: 17:00-21:00 (Insläpp 16:30)
Pris: 120 kr (108 kr t.o.m. 31 oktober)
Bokning: boka

Göteborg
Plats: Samlingssal A, Axelhuset, Axel Dahlströms torg
Datum: Söndagen den 30 november
Tid: 13:00-16:30 (Insläpp 12:40)
Pris: 120 kr (108 kr t.o.m. 31 oktober)
Bokning: boka

Föredrag med Ian R. Crane

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här