Natural News har nu bekräftat att minst fem privata militära entreprenörer verksamma på plats vid Boston maraton, och att de alla bärandes på svarta ryggsäckar som liknar den ryggsäcken som innehöll bomben gjord utav vad som misstänks vara en tryckkokare (se bilder nedan).

Den vanliga gammelmedian har helt ignorerat denna fråga och vägrar omnämna dessa privata agenter. Endast den alternativa median bedriver verklig undersökande journalistik på dessa bombningar. De traditionella medierna är inte intresserad av sanningen, de bara vill utnyttja attacken i för att skylla på konservativa amerikaner för något de inte hade någon del i.

Tack vare hjälp av grävande medborgarjournalister på 4chan, plus lite av vår egen analys, har vi kunnat forska fram nya fakta kring bilderna nedan.

Vem är den här killen och vad håller han i handen?

Följande bild var tagen bara ögonblick efter att den första bomben hade gått av. Många människor undrar – ”vem är den här killen?” Och varför är han klädd i militärstövlar och militärbyxor? Ännu viktigare är vad han bär i sin hand?

Boston maraton

Här är en förstoring på vad han håller i handen:
Boston maraton

Lite efterforskning visa att det är en ”Inspector Radiation Alert” apparat som upptäcker den typ av strålning som skulle produceras i en smutsig bomb attack eller en kärnvapenattack:
Boston maraton

Detta genererar omedelbart en massor av frågor, såsom: Vem anlitade den här killen? Vems sida är han på? Varför skulle han förutse behovet av en radioaktiv strålningsdetektor? Vilken typ av privata militära operativa bär rutinmässigt sådana dyra prylar?

Fyra fler agenter med exakt samma klädsel

När vi bläddrade igenom bilderna, fann vi fyra privata militära agenter till med exakt samma klädsel: Beiga militärkängor, svarta jackor, beiga militärbyxor, svarta ryggsäckar och diverse kommunikationsredskap.

Här är en bild på tre av dessa män och hur de reagerar vid explosionen. Den i mitten är samma kille som bär på strålningsdetektorn i fotot ovan:
Boston maraton

Det finns flera saker värda att notera i denna bild:

1) Alla de tre män ser förvånade ut, även kanske chockade av händelserna. Detta skulle kunna argumentera mot deras förkunskaper om bombningarna.

2) Objektet i den högra handen av mannen i mitten kan likna en liten pistol, men det är osäkert på vad det är. Varför? Eftersom ingen högutbildade privat militär operativ skulle bära en pistol med ett sådant grepp som visas i bilden. Ett pistolgrepp vilar betydligt djupare in i handflatan. Detta objekt är troligen samma strålningsdetektor som visas ovan, bara fångat från en annan vinkel med ett läderetui av något slag.

3) Mannen till vänster, en äldre man, verkar hålla ett föremål i sin högra hand, som verkar kunna aktiveras med tummen.

4) Mannen till höger visar ”The Craft” skallen logotyp på hans skjorta eftersom hans jacka bara råkade öppna upp för denna bild (se nedan).

Här är en bild jämförelse av ”The Craft”-logotypen på hans tröja:

Här är ytterligare två agenter på scenen, klädda i exakt samma uniform:

Om man tittar på hatten för en av dessa män, kan man tydligt se ”Craft” skallen logotypen på hatten:

Navy SEAL prickskytten Chris Kyle var också medlem av The Craft. Han mördades av en av hans nära vänner för några månader sedan. Närvaron av Craft-personalen vid Boston maratonbombningen väcker nya frågor om Chris Kyle död:

Här är Chris Kyle TV bärandes en ”Craft” keps:

Craft’s motto lyder: ”Våld löser visst problem”:

Om du fortfarande tvivlar på att dessa är ”Craft” agenter, kolla in The Craft hemsida där alla dessa bilder, logotyper och uniformer bekräftas.

Bombväskan liknar de svarta ryggsäckar som bars av Craft agenter den dagen

Oroväckande: Ryggsäcken som innehöll bomben, gjord av en tryckkokare, liknar väldigt mycket de svarta ryggsäckar som bärs av Crafts agenter:

Detta foto visar Crafts agenter på en mässa. Alla bär de samma typ av kläder som de hade på dagen bomben gick av i Boston:

Vad betyder allt detta?

Först, låt oss få undan alla försök till angrepp av blinda troll som bara påstår att dessa bilder är ”konspirationsteorier”.

Hur är bilder av verkliga människor vid evenemanget en konspirationsteori?

De är det inte. I verklig polisarbete så kallas det för ”bevis”, och människorna i dessa bilder bör vara personer av högsta intresse.

Men det är de inte. Hela gammelmedia och brottsbekämpande apparaten låtsas som att dessa män inte existerar. (DET är en konspirationsteori/mörkläggning!)

Vi vet alla dock, att Crafts agenter inte arbetar gratis. De är inte ett glatt gäng volontärer. Och det betyder att någon betalat dem för att vara på evenemanget.

Vem betalade Craft att vara där? Och vad var deras uppdrag?

Varför har deras existens på Boston maraton totalt ignorerad och ej ens omnämnts av någon? Varför är de inte personer av intresse i utredningen?

Varför bär de stråldetektorer? Vad finns i deras ryggsäckar? (En ost och skinksmörgås?).

Det faktum att media vägrar ens erkänna existensen av dessa privata militära agenter är ganska märkligt, inte sant?

Källa: NaturalNews.com, Foton: Privata agenter syns ”arbeta” vid Boston maraton

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här