En av världens ledande experter på den verkliga agendan bakom spridningen av genetiskt modifierade organismer, F. William Engdahl, kommer nu äntligen till Sverige i april i år.

Göteborg 7 april, 19.00 Folkets hus, Olof Palmes Plats 3 inträde 200 kr i dörren.

Stockholm 9 april 19.00 ABF-Huset, Sveavägen 41 – Förköp 180 kr eller 200 kr i dörren.

Gmo-frågan har under de senaste åren vuxit till att bli kanske den viktigaste enskilda frågan för inte bara vår hälsa, utan också för vår framtida miljö och vårt framtida sätt att leva. Riskerna för oavsiktlig spridning av gm-grödor till icke gm-grödor, så kallad kontaminering, är i dag inte längre enbart teorier, utan en realitet. Vilka faror detta kan innebära för både växter, djur och människor, har påvisats flera gånger under det senaste halvåret i ett flertal djurstudier.

Det som är speciellt med Engdahl är att han sätter in gmo-frågan i ett större perspektiv, både rumsligt och tidsligt. Engdahl visar i sin bok Hotet mot livet hur en liten sociopolitisk amerikansk elit har försökt etablera kontrollen över själva grunden för mänsklig överlevnad – införskaffandet av vårt dagliga bröd. Eller som den förre amerikanske utrikesministern Henry Kissinger förklarade i mitten av 1970-talet: ”Kontrollera livsmedlen, och du kan kontrollera människorna”.

Läs mer på anarchos.se, GMO – hotet mot livet. Föredrag med F. William Engdahl den 7 april i Göteborg och 9 april i Stockholm

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här