Google i ny riktad attack mot media

  sökdominans Googles VD Zach Vorhies riktad attack Professor Epstein Piratpartiet

  Över en natt försvann nästan all trafik från Google, sökresultat raderades och relevanta träffar dyker inte längre upp. Som flera andra mediekanaler har Daily Caller nyligen drabbats av tech-jättens censur, något som antas vara en del i en kampanj att få Trump att förlora presidentvalet.

  Nya Dagbladet har tidigare i veckan rapporterat om hur den konservativa nyhetssajten Breitbart utsatts för omfattande sabotage av Google och hur internetjätten aktivt raderat politiskt relevanta träffar från sina sökresultat och istället lyft fram vänsterliberala resultat.

  Nu visar det sig att Breitbart är långt ifrån den enda nyhetssajten som har drabbats av Googles försök att påverka världspolitiken. Även Daily Caller bekräftar att de har drabbats av Googles censur på ett liknande sätt. Liksom Breitbart har tidningen en mer konservativ inriktning.

  Läs mer nyadagbladet.se, Google i ny riktad attack mot media

  2 KOMMENTARER

  1. Det är hög tid att sluta använda Google och de övriga korrupta politiska aktivisterna. Jag har inte Facebook, inte Tvitter och nu lägger jag ner användandet av Google. Det finns andra att använda. Sätt dessa korrupta på plats ! Bojkotta dem !

  2. Det finns bättre alternativ än Google som sparar all användarstatistik, duck duck go är ett bra alternativ på browser som raderar alla sökningar när du loggar ut.

   G-mail, hot-mail el outlook-mail skall du undvika när dom sparar allt du skriver för att sedan lagra informationen, jag kan rekommendera Proton-mail som även erbjuder en gratis vpn och tillhör bland dom säkraste idag.

  Lämna ett svar

  Please enter your comment!
  Please enter your name here