Katrina och Lars Holte lever ett lite annorlunda liv i Hillsboro, Oregon. Tre år in i deras äktenskap bestämde sig Katrina för att säga upp sig från sitt stressiga jobb och vrida tillbaka tiden, skriver New York Post. Idag lever hon som en hemmafru från 1950-talet.

Det känns som att jag lever som jag alltid velat leva. Det är mitt drömliv och min man delar min vision, säger Katrina Holte till New York Post.

Parets hem är som att kliva in i en annan tid. Där allt från möbler, kläder och vardagssysslor osar av 50-talet. Katrina spenderar sina dagar med att tvätta, städa, sy samt matlagning och hennes främsta jobb är att ta hand om sin make.

Det är mycket jobb. Det är mycket diskning, tvättning och strykning, men jag älskar det och det är att ta hand om min man som verkligen gör mig lycklig.

Men Katrina, som också syr kläder på deltid och säljer online, frågade självklart sin man innan hon sa upp sig från sitt heltidsjobb.

Jag talade med min man och berättade för honom att jag ville bli en hemmafru och han sa att det var okej för honom, säger Katrina. “Det var en fantastisk känsla att säga upp sig.

Läs mer på nyadagbladet.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här