Kryptovalutor och digitala tillgångar har börjat bli mer och mer populärt hos investerare, verksamheter och vanliga privatpersoner. För några år sedan fnös många åt kryptovalutor och trodde det var en fluga – men nu har flugan stannat kvar i flera år och utvecklingen inom både teknologin och det växande värdet av kryptovalutor fortsätter snabbt framåt.

Detta är dock fortfarande som är relativt nytt för den ekonomiska marknaden och för myndigheter. Vi kan se att både centraliserade och decentraliserade system för digitala valutor har börjat skapats och även vissa länder som Nigeria har skapat sin helt egna digitala valuta vid namn eNira. Sverige har också planer att införskaffa en e-Krona. Hur kommer då dessa kryptovalutor hanteras i framtiden?

Banker i USA har t.ex. tagit fram frågor som hur landet ska hjälpa användare att införskaffa krypto eller ska de ge ut sina egna tokens? Nigerias eNira är kopplad till landets fiat valuta och USA har funderingar på att göra detsamma. Tre amerikanska myndigheterna har tagit upp dessa frågorna i ett gemensamt brev. De tre myndigheterna vill helt enkelt att regleringarna ska hjälpa att skydda användarna och att landets banker agerar med ansvar.

Myndigheterna vill t.ex. skaffa ett vokabulär för de som vill investera kryptovalutor från bankerna, så att användarna enkelt kan se de risker och andra konsumentskydd som kan vara viktigt att veta om, så att regleringarna kan vara tydliga för invånarna. De vill dessutom granska och övervaka kryptovalutornas framgång så att de kan fortsätta utveckla nya regleringar i och med att kryptomarknaden utvecklas framåt.

Idag kan användare registrera sig och investera kryptovalutor på handelsplattformar. På https://bitcoin-code.io/sv/ använder de AI teknik för att ta fram de bästa möjligheten för sälj och köp. Ta en titt på den hemsida som du känner passar dig och börja investera i kryptovalutor du också. Det finns en stor chans att digitala valutor kommer bli mer och mer vanligt i vardagen. Vi kan redan se hur snabbt teknologin utvecklas och att vi kan se fler decentraliserade system skapas.

Det finns redan stora verksamheter och företag som har börjat investera enorma summor pengar i olika kryptovalutor. Länder skapar sina egna digitala tillgångar och kontanter försvinner mer och mer i länder som Sverige och Amerika. Vi får se hur utvecklingen fortsätter framåt och om kryptovalutor och digitala tillgångar kommer vara det nya sättet vi betalar på och hur lång tid det kommer ta innan allt detta blir vanligt för allmänheten. Vi kan redan se en enorm ökning i kryptovalutornas värde och det känns nästan som att kritiker kallar kryptovalutor för en fluga – precis som när internet skapades. Vi alla vet idag att internet inte bara var en fluga.

Kryptovalutor innebär en högrisk investering, eftersom dess volatilitet ändras såpass snabbt. Marknaden genomgår stora prisförändringar hela tiden, eftersom marknaden alltid är öppen. Att använda smarta AI system som Bitcoin Code erbjuder, kan man använda datorteknik för att se när det är bäst att sälja eller köpa en viss kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum, med flera.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här